2777
2789

ی تاپیک دیدم تو نی نی سایت این و میگفت

اولش فک کردم الکیه

رفته از هوش مصنوعی پرسیدم ک گفت:

من یه راهنمای کامل و دقیق درباره ماموریت‌های فضایی انسان‌ها برات آماده می‌کنم :

۱. انسان‌ها کجا رفتن؟

🌕 ۱. ماه

ماموریت‌های آپولو ناسا (۱۹۶۹–۱۹۷۲): تنها انسان‌هایی که تا الان پا روی سطح سیاره دیگری گذاشتن.

فاصله از زمین: تقریباً ۳۸۴،۴۰۰ کیلومتر.

جزئیات: ۱۲ فضانورد روی ماه قدم گذاشتند، معروف‌ترینش نیل آرمسترانگ و باز آلدرین.

🛰️ ۲. مدار زمین

ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS): انسان‌ها ماه‌ها زندگی کردن، آزمایش علمی و تمرین برای ماموریت‌های بلندمدت انجام دادن.

فاصله از زمین: حدود ۴۰۰ کیلومتر بالاتر از سطح زمین.

ویژگی‌ها: محیط بدون جو، لباس فضایی برای بیرون رفتن نیاز است.

---

۲. انسان‌ها کجا نرفته‌اند؟

🔴 مریخ

هیچ انسانی روی مریخ نرفته.

همه ماموریت‌ها روباتیک بودن (مثل Curiosity و Perseverance).

دلیل: فاصله بسیار زیاد، مدت سفر طولانی (حدود ۶ تا ۹ ماه یک طرفه)، نیاز به منابع و حفاظت از بدن انسان در برابر تشعشعات.

🔴 دیگر سیارات و فضاهای دور

هیچ انسانی تا الان به هیچ سیاره دیگر نرفته، و تنها روبات‌ها و کاوشگرها رفتن.

هنوز باورم نمیشه بچه ها من فک میکردم آدما صد بار رفتن مریخ و برگشتن چون ایلان ماسک هعی راجب مریخ حرف میزد

درخواستی دوستی نمیپذیرم  چ زن چ مرد .در تاپیک ها مطرح کنید ممنون.درصورت  مشاهده با دوستان نی نی سایتی اکانت تون رو ب حالت تعلیق در میاریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش انسان پاش دیگه به مریخ باز نشه و همون زمینو نابود کنه فقط 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ماه هم دروغه

چطور از اون موقع تا حالا با این همه‌ پیشرفت دیگه کسی ماه نرفت؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
کاش انسان پاش دیگه به مریخ باز نشه و همون زمینو نابود کنه فقط

انسان مدرن بلای طبیعت 

حداقل زمان قدیم میزدن خودشون میکشتن تجزیه میشدن الان با بمب و موشک و زباله  دنیا رو هم نابود کردن

ماه هم دروغهچطور از اون موقع تا حالا با این همه‌ پیشرفت دیگه کسی ماه نرفت؟

لخاطر هزینه های خیلی زیاد ک‌الان حساب کنی تریلیون‌ها هزینه داره سرچ کن

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

ایلان ماسک نگفته کسی رفته مریخ گفته تا سال ۲۰۳۰یکار میکنم انسان هم بتونه پا بزاره و شرایط فراهم سازی میکنم قابل حیات بشه چون زمین کم کم نابود میشه

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚