2777
2789
دیدن این خواب‌ها پشت سر هم و با این جزئیات، طبیعیه که شما رو نگران کنه. خواب‌ها اغلب بازتابی از نگرا ...

ببین یه مشکلی هست چون من واقعا فکر میکردم الان لابد حالش خیلی خوبه و اینکه اکثر خوابام درمورد اون درست در میومد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا خوب شد ؟ اینم قبل قهرم میدونستم میخواست طلاق بگیره خانوادش هی مانع میشدن

بنظرم پیش قدم شو باهاش اشتی کن هم بخاطر اینکه ذهن خودت اروم بشه هم از حالش خبر بگیر وقتی یه خواب چندبار میبینی حتما یه معنایی داره

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
بنظرم پیش قدم شو باهاش اشتی کن هم بخاطر اینکه ذهن خودت اروم بشه هم از حالش خبر بگیر وقتی یه خواب چند ...

ببین بخدا هزاربار فراموش کردم کاراشونو و تلاش کردم کمکش کنم ولی هزارتا بلا بدتر سرم اوردن مثلا فکر کن مادرشوهر عفریته اش زنگ زده به من هرچی از دهنش درومده گفته 

ببین بخدا هزاربار فراموش کردم کاراشونو و تلاش کردم کمکش کنم ولی هزارتا بلا بدتر سرم اوردن مثلا فکر ک ...

اصلا نیازی نیس تلاش کنی کمکش کنی یا رفت و امد کنی باهاش فقد زنگ بزن حالشو بپرس بگو نگرانت بودم چند بار تو خواب دیدم ناراحتی نگرانت شدم فقد زنگ زدم حالتو بپرسم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

«خواب شما بیشتر بازتاب ناخودآگاه و نگرانی‌های درونی‌تونه. اینکه کسی که قبلاً براتون عزیز بوده مدام تو خواب ظاهر میشه، نشون میده هنوز ارتباط عاطفی یا فکری باهاش در ذهن شما باقی مونده. ناراحتی و گریه‌هاش نماد فشارها و مشکلاتیه که احتمالاً در زندگی واقعی خودش یا حتی در ذهن شما تصویر شده. پناه آوردنش به شما یعنی شما در ذهن ناخودآگاهش یا خودتون، نقش تکیه‌گاه و حمایتگر دارید. اینکه از دست شوهر و مادرشوهرش شکایت می‌کنه، می‌تونه نشونه‌ی اختلافات و درگیری‌های خانوادگی باشه، یا هشداری باشه که مراقب اطرافیانتون باشید. در کل این خواب بیشتر پیام از درون شماست که حس همدلی، دلسوزی و نگرانی‌تون نسبت به اون فرد یا شرایط مشابه در زندگیتون رو نشون میده

بعدا خوب شد ؟ اینم قبل قهرم میدونستم میخواست طلاق بگیره خانوادش هی مانع میشدن

نه متاسفانه طلاق گرفتن

البته یه چیز جالب

موقعی که می‌خواست بله رو بگه

باز من همین خواب رو دیدم که مادربزرگم تو دریای طوفانی دست منو میگیره هرچی به دوستم اشاره می‌کنم تو هم بیا

نمیاد

بعدا بهم گفت تاره می‌خواست عقد کنه با ادمی که خودشم میتونست آدم نیست

نه متاسفانه طلاق گرفتنالبته یه چیز جالبموقعی که می‌خواست بله رو بگهباز من همین خواب رو دیدم که مادرب ...

برای من قبل خواستگاریش و زمانی که اصلا خودشونم خبر نداشتن خواب دیدم خواستگاره اومده و اینم سریع قبول کرده منم عصبی بودم میگفتم هرکی از راه رسید سریع باید قبول کنی؟ و دقیقا همین شد روز عروسیشم خواب پدربزرگمو دیدم با ناراحتی نگاش میکرد