2777
2789

خواب دیدم داییم که پلیس هست 

میاد بهم میگه یه پسری هست که زیر دستمه خیلی پسر خوبیه بزرگ شده ی روستای برزک کاشان هست (من اصلا و ابدا تو عمرم نه شهر کاشان رفتم ن نمیدونم چجوریه که انقذر دقیق تو خواب بهم گفتن)

ازدواج کرده تو عقد جدا شده دخترِ دختر درستی نبوده و..

گفت الان دنبال زن میگرده تو نظرت راجبش چیه خیلی پسر خوبیه حیفه من گفتم باید با مامانم صحبت کنی دایی🤭😂

گفت باشه با مامانم صحبت کرد و مامانم راضی بود 

اومدن خواستگاری من خیلییییییییی خوشحال بودم و خیلی راضی بودم هم خودم هم خانوادم پسر خیلی خوبی بود 

که یهو از خواب پریدم!!🙂😂

بنظرتون تعبیرش چیه؟!!

الن سرچ کردم دیدم اره همچین روستایی توی شهر کاشان هست!!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم دلت ازدواج میخواد واسه همین ذهنت همچین سناریویی رو ساخته که ارومت کنه

نه عزیزم 😂😂😂🤭

انقدر درگیر دانشگاهم همه فکر و ذکرم اونه !!

خودم خیلی برام عجیبه که چجوری انقدر دقیق تو خواب گفتن بهم و دلیلش چیه 

(خودم عاشق یکی دیگم)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

انشاالله هر چیزی که خیر و صلاحته روزیت بشه

مرسی عزیزم 😘