2777
2789
عنوان

مبتلا شدن به ویروس جدید🤦🏻‍♀️😱

566 بازدید | 49 پست

دوستان نامزدم(عقدی) به این ویروس جدیدا مبتلا شده، حالش واقعا بده، برای ۱ هفته استراحت مطلق نوشتن. 

خودشم نمیزاره برم ببینمش، میگه وقتی منو به این وضع انداخته تورو از پا در میاره... 

🔴براش پک درست کردم ببرم از دم در بدم به مادر شوهرم برگردم، چه چیز دیگه بزارم؟! 🔴

آجیل ۴ مغز گذاشتم (اندازه ۳ مشت) 

باقلوا گذاشتم(میدونم ضرر داره ولی برای خوشگلیش🤣) 

براش حلوایی که عاشقشه رو پختم (یک ظرف غذاخوری) 

میوه(پرتغال، شلیل، سیب، هندونه) 

حالا میخوام ی اش یا ابمیوه هم بخرم براش، مامان میگه میوه خریدی، پول ابمیوه رو بده از بیرون براش آش بخر که جونش تازه شه. 

نظرات شما چیه؟؟ 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یروزی میفهمی مردا رو تو دوران مریضی هم نباید محل داد تا عزیز بشی براشون🙃😂

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

نظری درمورد پک ندارم ، ولی خودت بهش تحویلش بده ، از دم در برنگرد

🤦🏻‍♀️بهش میگم، میگه اصلا نمیام، تو جونت ضعیفه بیمار بشی من عذاب وجدان میگیرم

یروزی میفهمی مردا رو تو دوران مریضی هم نباید محل داد تا عزیز بشی براشون🙃😂

نه عزیزم اینا برای روابطیه که درست نیستن، ما بیش از ۳ ساله با همین روال داریم میریم جلو، همه چیزم شکر خدا عالیه

باشه پس سوپ میپزم میبرم، بنظرت سوپ بهتره یا ابمیوه؟

آبمیوه برای بیمار خوب نیست. حتما باید خود میوه مصرف شه چون فیبروز از بین میره قند بالاش میمونه. وقتی میوه گرفتی یه سوپم بزار کافیه. باقلوا نمیخواد ببری.