2777
2789
عنوان

توصیت به مامان اولی چیه 🤔 بیا بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 37 پست
فداتشم مرسی عزیزم خیلی میل ب چیپس سرکه و ماست دارم یعنی بده و اسم؟

چیپس سرکه ای را با ماست میخوری؟ یا جدا جدا میل داری؟ سرکه را با لبنیات نخورید، کاری به بچه ندارم برای خودتون هم مضره.

فقط استارتر عزیز اینو یادم رفت بگم، نمیدونم اعتفاداتت چه جوریه، ولی توی دوران بارداری غسلهاتو سر موقع انجام بده و نمازهاتو هم بخون، بقیش هم توی کامنت قبلی گفتم. 

ببین شاید باور نکنی ولی همینا روی اینده ی بچه نمیدونی چقدررررر تاثیر گذاره.

انشاالله به سلامتی و مبارکی به دنیا بیاد و زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ بشه♥️

من هم خودم پسر دارم هم دخترزمان حاملگی هر دو هم چیزای ترش دوس داشتم هم کباب و ابگوشتسر پسرم به شدت ب ...

عزیزدلم علائمم رو بهت بگم حدست چیه 

منم همش گرمم میشه همش کولر روشن عطسه میزنم ولی گرممه 

غذای گرم نمیخورم از گوشت و مرغ بد کردم 

بیشتر ماست میخورم 

الان دوماهم و یکی دوهفتس حالت تهوع دارم 

قبلش کمر درد بودم الان یکی دوهفتس کمردرد ندارم

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیپس سرکه ای را با ماست میخوری؟ یا جدا جدا میل داری؟ سرکه را با لبنیات نخورید، کاری به بچه ندارم برا ...

فداتشم مرسی عزیزم چ قشنگ حرف زدی 😘😘

اره چیپس با ماست میخورم متاسفانه انقدر دوس دارم 

وای عزیزم ☹️☹️☹️ بمیرم برا بچم مامانش ن نماز میخونه ن قران 🥺🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

فداتشم مرسی عزیزم چ قشنگ حرف زدی 😘😘اره چیپس با ماست میخورم متاسفانه انقدر دوس دارم وای عزیزم ☹️☹️☹ ...

عزیزم♥️

به فکر کبدت باش عزیزم.

خدا نکنه هنوز هم دیر نشده.🌹

آیت‌الکرسی بخون دست بزار رو شکمت ، هرشب قبل خواب یه لیوان شیر کم چرب بخور تا وقت زایمان ،  از خدا بخواه فرزند سالم و صالح بهت عنایت کنه ، اینم بدون هر کاری که تو الان انجام بدی بچه تو هم یه روزی اونکارو انجام میده پس عادت های بد بزار کنار 

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

عزیزم♥️به فکر کبدت باش عزیزم.خدا نکنه هنوز هم دیر نشده.🌹

😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم علائمم رو بهت بگم حدست چیه منم همش گرمم میشه همش کولر روشن عطسه میزنم ولی گرممه غذای گرم نمی ...

کلا طبع بدنت قبل از حاملگی چی بود؟ گرم یا سرد؟

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

فداتشم مرسی عزیزم چ قشنگ حرف زدی 😘😘اره چیپس با ماست میخورم متاسفانه انقدر دوس دارم وای عزیزم ☹️☹️☹ ...

شروع کن نماز بخون ببین چه حالی  میده خودش یه پا تراپی 😍

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

وای عزیزم من قران و نماز نمیخونم بابتش خیلی ناراحتم 😭😭😭

همین که بالاش ناراحتی خودش یه نشونه مثبت که خدا دوست داره و تو  بی قرار شدی پس شروع کن بخون