2777
2789
عنوان

نامزدیم خراب شده نمیدونم ب بقیه چی باید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 22 پست
حتی خودش گف بریم حلقه هامونو بخریم فلان موقع هم میاییم بریم آزمایش بدیم چن روز گذشت من گفتم اصلا علا ...

😔🫂اسی تو توی شهربزرگ زندگی میکنی موقعیتهای بهتری داره اگ میگفت بریم شهرستان زندگی کنیم میرفتی

ول کن خواهرامیدوارم ی ادم بالیاقت گیرت بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی خودش گف بریم حلقه هامونو بخریم فلان موقع هم میاییم بریم آزمایش بدیم چن روز گذشت من گفتم اصلا علا ...

چقد عجیب.. ینی ممکنه امادگی ازدواجو نداشته؟؟؟ به اصرار امد خواستگاری یا خودش خواست؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

توی یکی از تاپیک هات نوشته بودی ۹ ماهه ندیدیش🫠

چقدر میفهممت دختر.

با خودت اینجوری نکن...

این آدم به درد نمیخوره. وقتی خودش ماشین داره، راحت میتونه دو روزش رو خالی کنه و بیاد پیشت حداقل یه سر بزنه.

ولی انگار شور و شوقش خوابیده و علاقه ای نداره دیگه...

ما که خندان می‌رویم🧸☕
آه یهویی؟؟؟علتی؟دلیلی؟هیجی نگفت؟

نه ما خیلی دعوا داریم باهم مثلا این میدونس من بدم میاد دختر فالو کنه ی پیج مخفی زد و من کاملاااا نامحسوس متوجه شدم و پیدا کردم و دهنشم سرویس کردم پیجو پاک کرد ولی دیگ اعتماد ندارم بهش

آه یهویی؟؟؟علتی؟دلیلی؟هیجی نگفت؟

من خیلی لاغرم

کارمم ی طوریه ک همش سرپام و کلی پیاده روی دارم 

آخرین بار اومده میگ چقد لاغر شده همه چیزت حتی شلوار من نیم بگ بود دیدم داره قسمت رون پامو شلوارمو گرفته تنگ کرده با دستش دور رون پامو اندازه میکنه خیلی ناراخت شدم بهش گفتم گفت داشتم باهات بازی میکردم وگرنه اندامت خوشگله