2777
2789

ینی من هیچ وقت نتونسم جلو دهنمو بگیرم همه چیو ب دوستام و همکارام گفتم چقدرم پزشو دادم 🥺ولی الان داره میخوره بهم 

نمیدونم چطور جمعش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداسرت بگو مناسب هم نبودیم 

ولی تجربه بشه برات که دیگه چیزی تا قطعی نشده به کسی نگی

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
چی شده اسی چیکارکرده بگو

ما چهار سال دوستیم 

خاستکاریم اومدن پارسال 

همه چیز خیلی عالی بود ی جوری ک میگفتم خوشبخت ترین دختر دنیا منم نمیدونم از بعد خاستگاری چ اتفاقی افتاد دیگ مثل سه سال پیش پیگیر‌ من نیست دیگ مثل سه سال پیش حساس نیست روم 

مثلا از بغد خاستکاری بهش گفتم کی میایی تهران اون خونش شهرستانه من تهران 

گفنم کی میایی گفت این بار میام برای عقد هی صبر کردم فامیلش فوت شد 

بازم هی صبر هی صبر اقا عیدی و سنوات گرفت دست و بالش باز شد بازم نیومد تا قبل جنگ 

چی شده اسی چیکارکرده بگو

قرار بود قبل جنگ بیاد کلی خرید‌کرده بودم برای خودم لباس و اینا 

ک زد جنگ شد‌و این نتونست بیاد 

جنگ تموم شد و نگفت بیام ب اصرار من این هفته اومد 

ولی اصلااااا مثل گذشته نبود کاملا بی تفاوت و کاملا سرد 

واسه همین میگن نامزدی مخفی بمونه. عقد فقط خانواده.. و عروسی همه عالم همینه. حالام بیخیال نشد دیکه تمام میشه انشالله یه قسمت بهتر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ما چهار سال دوستیم خاستکاریم اومدن پارسال همه چیز خیلی عالی بود ی جوری ک میگفتم خوشبخت ترین دختر دنی ...

الان نامزدی ؟

اسی تهران ک جای بزرگیه عزیزبه کسی چه کی چیکارمیکنه فک کردم شهرکوچیک هستی ولش کن اونجاموقعیت خوبی داره چرابایدادم ک خودتهران نمیخای باشی 

چی شده اسی چیکارکرده بگو

حتی خودش گف بریم حلقه هامونو بخریم فلان موقع هم میاییم بریم آزمایش بدیم 

چن روز گذشت من گفتم اصلا علاقه داری بهم و گفت دارم ب جدایی فکر میکنم نمیتونم ازت جدا بشم خیلی عاشقتم و فلان ولی خیلی با من سرده 

جوابمو نمیده بهش پیام میدم سین نمیکنه از سرکار تعطیل میشم زنگ نمیزنه 😔دیگ دیشب باهاش ح زدم و خدافظی گردم و گفتم حلقه هارو پس میدم بهت