2777
2789
عنوان

تو بارداری عطر میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 22 پست
کلا سوالت عجیبه کاش چیه که فک میکنید زن باردار نباید عطر بزنهحالا بعضیا حالت تهوع دارن اون اوایل بو ...

این همه تاپیک در مورد همین عطر سرچ کنی بالا میاد یعنی همه عجیبه

خب سوال پیش میاد بالاخره یا میتونی راهنمایی کنی یا نکنی عزیزم همین

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
باردار نشدم ولی از لحاظ علمی تند نباشه مشکلی نداره

مرسی عزیزم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم که منعی نکرد براماما خودم اصلااا نمیتونم بو تحمل کنمدوش میگیرم و مام بدون بو استفاده میکنم

ممنون مارک مام ت چیه؟

اینه عزیزم

مرسی عزیزم دستت درد نکنه

این همه تاپیک در مورد همین عطر سرچ کنی بالا میاد یعنی همه عجیبهخب سوال پیش میاد بالاخره یا میتونی را ...

دعوا نداریم که

عطر با بدن تماسی نداره که ضرر داشته باشه برام سوال شد چرا برات عجیبه خانم باردار عطر استفاده کنه

دیگه خود دانی