2777
2789

میخوام برنج طارم هاشمی سفارش بدم ولی اصلا تاحالا هیچ مدل برنج قهوه ای نخوردم میخوام بدونم طعمش چجوریه 🫣😶

نسبت به برنج سفید چه طعمی داره

خوشمزه س😋 یا باید بزور تحملش کنی🤢

کلا حستونو از خوردنش بگید😇

طعمش چجوری بود بنظرتون

وقتی میخوری بهت میچسبه یا نه من معمولا قورمه سبزی و قیمه و کرفسو مرغو با برنج میخورم

با این خورشتا طعمش خوبه یا نه🫠

من چندسال پیش گرفتم اما رنگش قهوه ای نبود سفید بود تعجب کردم گفتم چرا قهوه ای نیست نمیدونم پیچوند یا نه که خلاصه گفت همینه و بعدها گفت یجا برنج دیدیم رنگش قهوه ای بوده و خندیدیم و......نمیدونم والا اما عطر و بوی خوبی داشت هروقت میپختم همه تعریف میکردن از عطر و طعمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طعم جالبی نمیده .اصلا طعم برنج سفید رو نمیده خیلی هم دیر پزه

طعم همون سبوس برنجو میده؟

من سبوسو گرفته بودن برا پوست و اینا یکبار جوشوندم بوی خوبی نمیداد

ولی دیگ نمیدونم برنج قهوه ایو بپزیم همون طعمو داره یا چون داخل پوسته قهوه ای برنجه طعمش بهتره

دیر پز یعنی چقدر؟ چند ساعت؟ من بگیرم فقط یه لیوان درست میکنم بقیه نمیخوان

پس برنج قهوه ایی نبود گولت زده

با اینکه رنگش قهوه ای نبود اما یبار که مسافرت بودم یه خانومه گفت برنج قهوه ایه گفتم اره نمیدونم قاطیش یه دونه قهوه ای دیده بود یا از عطر و بوش فهمید 

خلاصه که برا خودمم جای تعجب بود که چرا رنگش قهوه ای نیست

من چندسال پیش گرفتم اما رنگش قهوه ای نبود سفید بود تعجب کردم گفتم چرا قهوه ای نیست نمیدونم پیچوند یا ...

نه دیگ الان سرچ کنید عکسش میاد قشنگ قهوه ایه

اسمش روشه دیگ😅😂😂

خواسته مشتری نپره😂

با اینکه رنگش قهوه ای نبود اما یبار که مسافرت بودم یه خانومه گفت برنج قهوه ایه گفتم اره نمیدونم قاطی ...

الان دوباره سرچ کردم محض اطمینان 

رنگ برنج قهوه ای زدم اومد قهوه ای

هیچ استثنایی هم قائل نبود دیگ نمیدونم

نه دیگ الان سرچ کنید عکسش میاد قشنگ قهوه ایهاسمش روشه دیگ😅😂😂خواسته مشتری نپره😂

شاید اون لایه قهوه ای رو کندن اما اون لایه ی میانی رو نکندن خخخخخخ میبینی هنوز باورم نمیشه از اعتمادمون سواستفاده کرده 

خخخخ خدا ازش نگذره از اعتمادمون سواستفاده کرد

اخه فقط از یک فروشنده هم پرسیدین از یه جا دیگه هم میپرسیدین بعد می‌خریدین 

حالا دیگ گذشته حرص نخورین😂

مهم اینه ک برنج بوده🤣

اخه فقط از یک فروشنده هم پرسیدین از یه جا دیگه هم میپرسیدین بعد می‌خریدین حالا دیگ گذشته حرص نخورین� ...

از مغازه نخریدم

بنده خدایی گفت شهرشون گیر میاد منم گفتم برام بگیره وقتی دیدم قهوه ای نیست دیگه اون جوابارو داد