2777
2789
عنوان

این بچه بیماری خاصی داره❓️

299 بازدید | 20 پست

همینطوری یهو ذهنم درگیرش شد 🤦‍♀️

یک سال فکر کنم ۶ ماهشه 

خیلی جیغ. بی دلیل میکشه یهو مثلا موهات رو میگیره جیغ میکشه  

یهو انگار از یه چیزی می‌ترسه 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

تو نخوابیدی کلا ذهنت آشفتس😂

اره داشتم به خاله فکر میکردم  یهو دخترش آمد توی ذهنم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

reason.بچه‌ها توی این سن، خیلی وقت‌ها به دلیل رشد سریع مغزشون واکنش‌های غیرمنتظره‌ای نشون می‌دن. جیغ کشیدن یا ترس بدون دلیل معمولاً به خاطر اینه که ذهنشون در حال پردازش اطلاعات جدید و احساسات مختلفه. ممکنه چیزی توی محیط اطرافش باشه که بهش ترس وارد کنه یا مثلاً وقتی در حال بازی کردن با موهاتون هست ممکنه هیجان‌زده بشه. این رفتارها معمولاً طبیعی هست، اما اگر زیاد و مکرر باشه، ممکنه بخواهید از یک پزشک کودک مشورت بگیرید.

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

منم میخوام ظرف بشورم😐

ظرف الانن؟

reason.بچه‌ها توی این سن، خیلی وقت‌ها به دلیل رشد سریع مغزشون واکنش‌های غیرمنتظره‌ای نشون می‌دن. جیغ ...

متشکرم

نه مشکلی نداره

موهای خودشم ممکنه بگیره بکشه و جیغ بزنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خوابم نمیبره اره تازه لباسم هست😂

موفق باشی😂

کلی کار دارم خونه کجاشو دیدی😑😂

افرین عمو😂

منتهی گاهی دیگ کشش ندارم😕 هعی

عیب نداره