2777
2789
عنوان

هستید عکس نامزدمو بزارم بگیدچطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 12305 بازدید | 319 پست
عزیزدلم اول اینکه سعی کن همون جابحثشد حرف بزنین ب قهرنکشه اگ کشید ب هیچ وجه اگ مقصرنیستی سمتش نرو ن ...

مرسی عزیزم

امشب مقصر بودم ولی دیگ چن باره من میرم باید اون بیاد بار بعد حتی اگه مقصرم یاشم

..

اینقدر همه این جور دوست پسرا بلکه زیباتر و خوش تیپ تر داشتند که دوست پسر تو توش گمه 

بعدش که مثل دستمال یه بارمصرف دورت میندازه میفهمی 

اونوقت باز باید بیام اینجا  گریه هاتو تحمل کنم 

تورا خدا نخند الکی  حالم بد میشه 

عین عقده ایی ها میزنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب امضاتو عوض کن یابردارگلم

چرا بخاطر یکی بخوام همچنین کاری بکنم امضای خیلی ها هست ک من دوست ندارم اما حد خودمو میدونم نظر نمیدم  اونم باید حد خودشو بدونه و نظر فاقد اهميتش رو برا خودش نگه داره

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

اینقدر همه این جور دوست پسرا بلکه زیباتر و خوش تیپ تر داشتند که دوست پسر تو توش گمه بعدش که مثل دستم ...

وای به تو چه فضولی برو گمشو بیرون از سایت بارداری

حامله ای یا درحال اقدام که اینجا زر زر میکنی  

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اینقدر همه این جور دوست پسرا بلکه زیباتر و خوش تیپ تر داشتند که دوست پسر تو توش گمه بعدش که مثل دستم ...

عرضه داره تو علاف داری سایت زنونه میچرخی اون لب مرز داره از توی پرنسس حفاظت میکنه😂😉

..

چرا بخاطر یکی بخوام همچنین کاری بکنم امضای خیلی ها هست ک من دوست ندارم اما حد خودمو میدونم نظر نمیدم ...

میدونم

ولی امضای جنجالی همین میشه،گاهی گیرمیدن

اصلاامضانبایدسیاسی یااعتقادی باشه🤣

وخدایی که بشددددت کافیست❣
میدونمولی امضای جنجالی همین میشه،گاهی گیرمیدناصلاامضانبایدسیاسی یااعتقادی باشه🤣

من قبل اینم با اکانت قبلیم همین امضارو داشتم تاحالا هیچ خانمی در مورد امضام چیزی نگفته بود تا اینکه پرنسس فکر کرد حق نظر داره🤣

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد