2777
2789
عنوان

هستید عکس نامزدمو بزارم بگیدچطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 12305 بازدید | 319 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد باید فقط غیرت داشته باشه پشت خانواده اش باشه وگرنه نه خوشگلی واسه کسی نون آب نشده هیچ بعضی موارد باعث دردسر هم شده 

درکل پسر خوبی به نظر میاد ولی ما از رو عکس قضاوت میکنیم تو باید از رو اخلاقش ببینی به درد زندگی میخوره یا نه

سنش کمه نظامی ها معمولا مقرراتی و خشنن ایندهم یواش یواش درست میشه فعلا خیلی سنش کمه

انقددررررر ک مقرراتیه شدید بیش از حد

اگ بگی ساعت ۶ پیام میدم بشه ۶و پنج دیقه ناراحت میشه

میگ بریم بیرون ده دیقه دیر کنی واقعا ناراحت میشم

از دروغ بدش میاد

وسواسه رو تمیزی روزی ۲ بار میرع دوش میگیره

کلی مام و عطر و اسپری و...

..

بزار لایک

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

انقددررررر ک مقرراتیه شدید بیش از حداگ بگی ساعت ۶ پیام میدم بشه ۶و پنج دیقه ناراحت میشهمیگ بریم بیرو ...

تاحدودی شبیه همسر منه

البته ایشون پدرش نظامیه

ولی واقعااااا من باید قهرش ‌ و وسواس و حساسیت ب تایم و.....خیلی عذاب کشیدم 

دیگ از ترس جدایی تعهد داده ک داره اصلاح میشه

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

تاحدودی شبیه همسر منهالبته ایشون پدرش نظامیهولی واقعااااا من باید قهرش ‌ و وسواس و حساسیت ب تایم و.. ...

اصلاح شده ؟ منم خیلی قهر میکنه امشب بهش گفتم بسه خجالت بکش دیگه همش قهر میکنی قهرم میکنه میره استوری غمگین میزاره ک من ریپ بزنم روش 

گفتم باربعدی قهر کنی دیگه هیچوقت برنمیگردم 

چرا اینطورین واقعا بدم میاد من باید قهر کنم اون بیاد فقط

..

اصلاح شده ؟ منم خیلی قهر میکنه امشب بهش گفتم بسه خجالت بکش دیگه همش قهر میکنی قهرم میکنه میره استوری ...

والا قهراش ماهانه شده بود ک من تحملم تموم شد و کلا گفتم فقط جدایی 

اما خوب قبول نکرده 

فعلا ک تو مرحله اثباته،نمیدونم واقعا اصلاح شده یا فیلم بازی میکنه

ما حدود۲سال عقدیم و درست ۱۸ ماه قهر بودیم

۱۸ ماه قهر؟🤯🤯 تعجب میکنم چطور حاضر شدی باهاش ادامه بدی

آره مثلا دوهفته یا ۱ماه یا ۲۰ روز قهراش و کش میداد

سرجمع ما فقط۶ماه اوکی بودیم

من خیلی ب مشکل خوردم ولی همه پشت اون بودن حامی نداشتم

ب مرور درگیر بیماری و فوت مامانم شدم

و بعدش ک گفتم یک کلام جدایی،اومد و تعهد داد ک فرصت جبران بدم