ناعنگی_میقولی مدیر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 عنوان هستید عکس نامزدمو بزارم بگیدچطوره | مشاهده متن کامل بحث + 12308 بازدید | 319 پست پارتنرمه البته و عنوانو نوشتم نامزد گیر ندناگه هستید کامنت بزارید عکسشو داخل امضام بصورت لینک بزارم بگید قیافش استایلش چطوره و چه وایبی ازش میگیرید🩷 .. 1404/05/31 | 04:35 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 احمق جااان یادت باشه فردا خودکشی کردی نیا مثل این احمق ها بشین گررریه بکنی از من گفتن بود نه من هدفم یه همدم پایه بود ک مث رفیق باشه ک دارمشپایه هم هست رفیقم هستخودت قصد خودکشی داری چون هیچی ندار و بی عرضه ای جمع کن خودتو ..
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 3637 احمق جااان یادت باشه فردا خودکشی کردی نیا مثل این احمق ها بشین گررریه بکنی از من گفتن بود برو پسر جان پیش بینی الکی نکن زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 3637 نه من هدفم یه همدم پایه بود ک مث رفیق باشه ک دارمشپایه هم هست رفیقم هستخودت قصد خودکشی داری چون هیچی ... روابطه تون اسی در چه حده؟ زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 روابطه تون اسی در چه حده؟ از اینستا پیگیر شد و اینا ایدی تل داد بعد شماره بعد عکس بعد تصویری بعد عاشقانه سیزدهمم میخواد بیاد بهم سربزنه😂 ..
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 3637 از اینستا پیگیر شد و اینا ایدی تل داد بعد شماره بعد عکس بعد تصویری بعد عاشقانه سیزدهمم میخواد بیاد ب ... عکس خودت هست؟ببینیم بهم میایین یا نه؟ زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
هیرمانم عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 1110 بزار بزار کاربریم جدیده تا یه مدت پستای عادی هم نی نی یار باید تایید کنه😒گذاشتم عزیزم ببینم کی میاد عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
هیرمانم عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 1110 استارتر اگر میشه یا تاپیک رو بی زحمت پاک کن یا نی نی یار رو تگ کن پاک کنه،گند زده شده تو سایت عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
هیرمانم عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 1110 کاربریم جدیده کلا دیر میاد پستام🙁منم میذارممم خداکنه زود بیاد🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ... niniyar@لطفا پاک کنید،چه وضع سایته آخه بعد یک ساعت آپلود شده عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
هاویشام۸۱ عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 670 کاربریم جدیده کلا دیر میاد پستام🙁منم میذارممم خداکنه زود بیاد🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ... @niniyar لطف کنید پست رو پاک کنید عکسشون موندهممنون میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱
yalllldllll عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1058 تا حالا عکس چندین پارتنر را گذاشتی.اگه دنبال ازدواج نیست و وقت هدر میدی لزومی نداره عکسشو بزاری. حالا ما بگیم خوب. شوهرت که نیست چند ماه دیگه رفت میخوای یه عکس دیگه بفرستی اونم قطعا دوست نداره عکسش پخش بشه
هیرمانم عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 1110 @niniyar لطف کنید پست رو پاک کنید عکسشون موندهممنون ممنون از لطفت مهربون🤗 عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 تا حالا عکس چندین پارتنر را گذاشتی.اگه دنبال ازدواج نیست و وقت هدر میدی لزومی نداره عکسشو بزاری. حا ... خودمم دنبال ازدواج نیستم چ گیری دادیدا عکسو ببینید بریذ کم فضولی کنید ..
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 پارتنر بقیه ام بود یا نه؟🤣😂😂 ها ها ها نترس شوهر تو نبود ..