2777
2789

اونم دقیقاااا قبل اذان یعنی واقعیت داره؟

کسی می تونه تعبیرش و بگه؟

همه چیز از رفتارهای یه چیزی مثل عروسک شروع شد
یه چیزی مثل عروسک مانند بود روی صندلی بود انگار مارو اذیت می کرد. هی میگفتیم این مارو اذیت میکنه نمیدونم چی شد ناخودآگاه گفتم بسم الله الرحمن الرحیم بعدش هم اعوذ بالله
بعد چند ثانیه انگار که به حرف اومده باشه گفت خوب شد گفتی داشتم اذیت می شدم

فهمیدیم جن زده شده. خواب ترسناکم از اینجا شروع شد که فهمیدیم خانه جن داره نشستیم کلی بسم الله و اعوذ بالله
رفت عروسک گفت رفت
اما بعد چند دقیقه برخلاف دفعه قبلش خودم با چشمم دیدم
یه چیز شبیه ابرپنبه ای سیاه بود که از یه نقطه کوچک خودش و نشون داد بعد بزرگ و بزرگ تر میشد.
من دیدم که انگار یه صحنه بود زد توی گوش عروسک و صورتش ورم کرد
خیلی ترسیده بودیم همه جای خانه بود انگار
فقط دو قسمت که من معمولا اونجا هستم نبود واگرنه همه جا بود
فضای سنگین بودنش حس میشد قشنگ رفتم سراغ همسایه مون اونم دید ترسید بهش گفتم بیاد داخل گفت عمرا و فرار کرد
میشه تعبیر کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزا در مورد جن مطلب خوندی ؟

ببین بعضی وقتا شیطون میاد تو خواب آدم و میخواد آدمو اذیت کنه با خوابهامون اذیتمون میکنه 

چیزی نیست آیه الکرسی و چهار قل بخون اگه هم تعبیر بد داشته باشه رفع میشه 

با خوندنش ترسیدم من تعبیرش رو نمیدونم از چت جی بی تی بپرس ببین چجور تعبیر میکنه

خیلیییی بد بود اصلا جرئت ندارم از جام تکون بخورم.

زدم میگه علتش اضطراب و مشکلات زندگی و فشار و....

بوده

که درستم بوده اخیرا خیلییییی درگیر زندکی و مشکلات و نگرانی هام هستم اما خیلی خواب بدی بود هنوز قلبم آروم نیست 

این روزا در مورد جن مطلب خوندی ؟ببین بعضی وقتا شیطون میاد تو خواب آدم و میخواد آدمو اذیت کنه با خواب ...

نه اصلا

آدم ترسویی ام نه فیلم و سریال ترسناک می‌بینم نه چیزهای ترسناک میخونم با این فضاها کلا بیگانه ام

خیلیییی بد بود اصلا جرئت ندارم از جام تکون بخورم.زدم میگه علتش اضطراب و مشکلات زندگی و فشار و....بود ...

من حس کردم بخاطر ایناس چون خوابت پیچیده اس و اون اتفاق ها و تغیر مکانی تو خوابت کلا نشون میده زیادی جسمت تحمت فشار و استرسه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

شاید ذهنت درگیره منم امشب حضور جن رو تو خونمون حس کردم الان هم حس میکنم پیش پاهام وایساده

🤦🏻‍♀️😭😭😭😭منم الان همینم خصوصا وقتی فهمیدم این خواب دقیقا ۹ دقیقه به اذان صبح دیدم