ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4439 عنوان ذخیره نمیشم نههههههههه🤔 209 بازدید | 32 پست ترازم نسبت ب نفر آخر ۲۰۰ تا کمتره آخرین قبولی ترازش ۴۸ هزار بوده من ۴۷ و ۸۰۰ حدودا لیست ذخیره ها رو کی میدن ؟؟؟نمونه دولتی 1404/05/31 | 04:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fozoly عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 746 نهمی؟:) و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️
معصوممممم عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 3055 چه رشته ای میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید
fozoly عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 746 آره عزیزم هنوز جایی ثبت نام نکردی؟ و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️
معصوممممم عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 3055 دختر من قبول شد کرج میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید
معصوممممم عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 3055 تجربی بسلامتی میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4439 هنوز جایی ثبت نام نکردی؟ پرونده ام رو گرفتن اما قطعی نشده فعلا
fozoly عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 746 پرونده ام رو گرفتن اما قطعی نشده فعلا خب به این فکر نمیکنی اکه اگه یه درصد قبول نشدی باید دبیسرتان دولتی یا غیر انتفاعی ظرفیت داشته باشه؟ کدوم شهری؟ و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4439 خب به این فکر نمیکنی اکه اگه یه درصد قبول نشدی باید دبیسرتان دولتی یا غیر انتفاعی ظرفیت داشته باشه؟ ... خب میگم ک رفتیم مدرسه برا ثبت نام، پرونده ام رو گرفت ولی گفت زنگ میزنیم برا پر کردن فرم و اینا
fozoly عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 746 خب میگم ک رفتیم مدرسه برا ثبت نام، پرونده ام رو گرفت ولی گفت زنگ میزنیم برا پر کردن فرم و اینا بنظرم که دویست تا اختلاف ممکنه نمونه قبول شیولی اگه یکدرصد نشدی یجا برای زاپاس داشته باش دیگه و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️
fozoly عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 746 من نمونه قبول شدمخیلی مویی نفر یکی مونده به اخرم تو هفتاد نفربا نفر اخر ۷۵ تا اختلاف دارماحساس میکنم کافی نیستم برای اون دببرستان و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶♀️
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4439 بنظرم که دویست تا اختلاف ممکنه نمونه قبول شیولی اگه یکدرصد نشدی یجا برای زاپاس داشته باش دیگه با خودم میگم اگه میخواستی قبول شی قبول میشدی نه که منتظر ذخیره باشی، امید ندارم کلا خیلی دلگیرم از خدا چون خیلی دعا کردیم اوهوم حالا دوباره میرم مدرسه ببینم چیشد
ویلوبی مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4439 من نمونه قبول شدمخیلی مویی نفر یکی مونده به اخرم تو هفتاد نفربا نفر اخر ۷۵ تا اختلاف دارماحساس میکنم ... وا نبابا این چه حرفیه دختر، کافی نیستی چیه ؟؟ به نفر اول و آخر نیست که