2777
2789
عنوان

ذخیره نمیشم نههههههههه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
با خودم میگم اگه میخواستی قبول شی قبول میشدی نه که منتظر ذخیره باشی، امید ندارم کلا خیلی دلگیرم از خ ...

ببین منم مث تو بودم وقتی که نا امید نا امید بودم خدا درو به روم باز کرد

صدقه بزار، نذر کن:) 

من حتی هدایت تحصیلیم مردود خورده بود

ولی الان شده:) 

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

وا نبابا این چه حرفیه دختر، کافی نیستی چیه ؟؟ به نفر اول و آخر نیست که

احساس میکنم بقیه هوش و امادگیشون از من بیشتره... 

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم مث تو بودم وقتی که نا امید نا امید بودم خدا درو به روم باز کردصدقه بزار، نذر کن:) من حتی هد ...

رو من باز نمیکنه ولی .... 

خیلی خوشحالم که همونی که میخواستی شده برات🩷

ریاضی؟؟ 

رو من باز نمیکنه ولی .... خیلی خوشحالم که همونی که میخواستی شده برات🩷ریاضی؟؟

اره ریاضی

بخدا منم مث تو ناامید بودم

در حدی که میخواستم بزنم فنی

احساس میکنم بقیه هوش و امادگیشون از من بیشتره...

وای نه اصلا خودت رو کم نبینننننن 

تو هم قبول شدی چه بخوای اول باشی چه آخر مهم اینه که از اون آزمون سربلند بیرون اومدی 

درضمن

به هوش و آمادگی نیست به تلاشه از همون اول دبیرستان که رفتی مدرسه شروع کن ب جدی خوندن ، پایه ات رو بساز

وای نه اصلا خودت رو کم نبینننننن تو هم قبول شدی چه بخوای اول باشی چه آخر مهم اینه که از اون آزمون سر ...

مرسی که حس خوب میدی

به خدا اعتقاد داری؟ 

اره ریاضیبخدا منم مث تو ناامید بودمدر حدی که میخواستم بزنم فنی

حالا ببین تو این قضیه از دوستمم رکب خوردم 

موقع چک کردن جواب ها اون علوم ک ریاضیش و از من کمتر زده بود استعداد تحلیلی رو اونطور که می‌گفت گند زده بود 

بعد تیزهوشان تجربی قبول شد :/ 

بعد من اینجوری بودم که عزیزم چرا دروغ شاخداری به من گفتی اونموقع 🥸😂

مرسی که حس خوب میدیبه خدا اعتقاد داری؟

معتقدم، خیلیم دوسش دارم ولی سر این موضوع دارم ازش دور میشم ..... چون حق مامانم این نبود خیلی امید داشت، یه عالمه نذر و نیاز کرد

وقتی قبول نشدم خودم ناراحت نبودم فقططططط بخاطر مامانم گریه کردم 

سر این خیلی ناراحتم از خدا و همه اماما و شهدا که توسل کردیم و جواب ندادن کلا

حالا ببین تو این قضیه از دوستمم رکب خوردم موقع چک کردن جواب ها اون علوم ک ریاضیش و از من کمتر زده بو ...

والا من از رفیق روز خوش ندیدم

پیامش: حالا تو تا الان داشتی خودتو گول میزدی ما که از همون اول سال میدونستیم تو چه دوست داشته باشی چه نداشته باشی نمیتونی بری ریاضی(ببخشیدا خیلی صراحتا دارم میگم اخه از خودت یاد گرفتم).

به هر حال بنظرم نمونه بهتر از تیزهوشانه، اونم دبیرستان

چون تست بیشتری کار میکنه تا تشریحی که تو کنکور کمکه

بنظرم نا امید نشو

والا من از رفیق روز خوش ندیدمپیامش: حالا تو تا الان داشتی خودتو گول میزدی ما که از همون اول سال میدو ...

اره بابا کلا تجربه شد وارد مدرسه جدید ک شدم با همه یه جورم هیچکس و به عنوان دوست صمیمیم انتخاب نمیکنم، در حد همکلاسی..... 

معتقدم، خیلیم دوسش دارم ولی سر این موضوع دارم ازش دور میشم ..... چون حق مامانم این نبود خیلی امید دا ...

مامانم؟ خالم، دختر عموم ببین من اصلا اونجوری مذهبی نیستنا ولی اعتقاد دارم درست یادم نیست

ولی یه تاپیک دیده بودم که گفته بود به شهید ابراهیم هادی متوصل شو و یه ایه از قران گفته بود بنویس و توش صدقه بزار اگه حاجتت بروارده شد بده به یه نیازمند

من اینکارو کردم و شد(اخرش مث تو نا امید بودم) 

اره بابا کلا تجربه شد وارد مدرسه جدید ک شدم با همه یه جورم هیچکس و به عنوان دوست صمیمیم انتخاب نمیکن ...

مشکل همین بود که فکر میکردم هکلاسی ینی دوست

دیگه نمیدونستم ادم نباید به همسایه و همکلاسی... بگه رفیق

افرین دقیقا دقیقااااا

ما چقد ساده ایم خواهر😂😭