2777
2789
عنوان

هنوز یادم میفته خجالت میکشم

192 بازدید | 6 پست

البته خندمم میگیره🤣

برای کاری رفته بودم یه اداره و باید حجاب میکردم.

منم چهره‌ام از ۱۰ در حد ۵ هست و با حجاب افتضااااح (حجاب یسریا رو خوشگلتر میکنه و بعضیا رو هم نه)

من چون خودم زیاد خوب نیستم با حجاب بدتر میشم چون مقنعه رو که اصلا بلد نیستم حجابی کنم و با چادر ساده عین عتیقه‌ها شده بودم. 

بیرون منتظر نشسته بودم که یکی از کارمندهای اونجا اومد و خیلی نگاه کرد و رفت توی اتاقش، بعد وقتی که کسی که باهاش کار داشتم اومد و رفت توی اتاق منم دنبالش رفتم باز همون آقای قبلی داشت هی نگاه میکرد🤣

لابد توی دلش میگفته این زشتوک اول صبحی اینجا چی میخواد

یعنی توی این یک ماه که باحجاب رفتم اینور اونور و چادر همش توی دست و پام بود آبروی باحجابا رو هم بردم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

با مقنه بودم برا کارت ملی ی دختری هم با شال بود گفت عوض کنیم تا اون عکس با مقنه بگیره

من شال اونو برعکس پوشیده بودم رفتم بیرون کپی شناسنامه گرفتم اون سمت خیابون برو بیا یهو خودمو توی شیشه ی ماشین دیدم....

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مقنه بودم برا کارت ملی ی دختری هم با شال بود گفت عوض کنیم تا اون عکس با مقنه بگیرهمن شال اونو برع ...

🤣🤣🤣🤣

از این مقنعه ها که جای طلق دارن بگیر خوب روی سر وایمیسته

حالا که دیگه کارم تموم شد

ولی خدایی خیلی بیخیالم، آره باید از اینا میگرفتم یا از اون روسری خوشگلا

حالا که دیگه کارم تموم شدولی خدایی خیلی بیخیالم، آره باید از اینا میگرفتم یا از اون روسری خوشگلا

یدونه مشکی بگیر هروقت کار داری استفاده کن

خیلی هم راحت وایمیسته اذیت نمیشی