2777
2789
عنوان

صدا دادن دهان

113 بازدید | 17 پست

خانما بچه های شما هم با دهان باز غذا رو میخورن یعنی صدای غذا خوردنشون شنیده میشه؟من بدور وسواس پیدا کرد هر کی غذا میخوره نگاه میکنم اگه دهانش باز بشه عصبی میشم پسرمو که همش دعوا میکنم اما باز یادش میره

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو درمان کن

من یکبار ۱۰ سالم بود با ملچ ملوچ غذا میخوردم شوهرخالم باهام بطرز وحشتناکی دعوا کرد و بعدش یک دعوای خانوادگی بزرگ درگرفت

و من برای انتقام یکروز در دستشویی روش از پشت بستم و اون ۷ ساعت توی دستشویی ک توی حیاط بود گیر کرد و نفسش بند اومد و ممکن بود بمیره و رسوندش بیمارستان

ـبچتو بخاطر چیزای الکی عصبی نکن❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم خودتو درمان کنمن یکبار ۱۰ سالم بود با ملچ ملوچ غذا میخوردم شوهرخالم باهام بطرز وحشتناکی دعوا ک ...

سعی میکنم اما میگم یه مشکل اجتماعی هست دیگه دو روز دیگه توی خوابگاه دانشگاه سربازی بقیه بهش نخندن

سعی میکنم اما میگم یه مشکل اجتماعی هست دیگه دو روز دیگه توی خوابگاه دانشگاه سربازی بقیه بهش نخندن

چندسالشه؟

درست میشه اما اگر دعوا کنی نمیشه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یادش بده بگو از لحظه ای که غذا میره تو دهنت تا وقتی قورت میدی اصلا نباید دهنت باز بشه

قبلشم چک کن مطمعن شو از طریق بینی میتونه نفس بشه و کیپ نیست

منم به شدددددددت حساااسم

به بچههام یادراوری میکنم ولی روم نمیشه به شوهرم بگم🤕🤕یه وقتایی دوست دارم بزنمش سر سفره😁

چندسالشه؟درست میشه اما اگر دعوا کنی نمیشه

۱۲سالشه از ۷سالگیش دارم به هر زبونی بهش میگم با محبت با شوخی با دعوا اما باز تکرار میکنه

یادش بده بگو از لحظه ای که غذا میره تو دهنت تا وقتی قورت میدی اصلا نباید دهنت باز بشهقبلشم چک کن مطم ...

میگه بینیم کیپه 

موقع غذا خوردن یواشکی ازش فیلم بگیر بعدش به خودش نشون بدهبگو ببین چه بده😅

اینم فکر خوبیه اینم امتحان میکنم امیدوارم جواب بده.ممنونم

۱۲سالشه از ۷سالگیش دارم به هر زبونی بهش میگم با محبت با شوخی با دعوا اما باز تکرار میکنه

وقتی وارد جامعه بشه و بقول شما یک نفر فقط مسخرش کنه کافیع ک تموم کنه اینکارشو اما انقدر نکوب تو سرش ک اعتماد بنفسش بیاد پایین

بعضی از اخلاق هارو هرچقدرم سعی کنی نمیتونی تغییرش بدی و مجبوری بذاری جامعه درستش کنه حالا یا با مسخره یا هرچیزی دیگه

شایدم انقدر بهش گفتی لجبازی میکنه ولش کن فقط بهش بگو برا ما مهم نیس دو روز دیگ خودتو مسخره میکنن همینو بگو و دیگم هیچوقت هیچی نگو