2777
2789
عنوان

اینو بدونید که بچه هاتون ققط واسه خودتون عزیزن

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 25 پست
یسری مادرا کلا فکر کردن اسمون سوراخ شده فقط عتیقه های اونا اومدن پایین. احمقا. خدا نصیب نکنه

همه مادرامیگن بچمون خیلی باهوشه 

ماشاالله ازبس باهوش ریخته تومملکت که مملکتمون اینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا موافقم.من تازه عروس بودم رفته بودم خونه مادر شوهرم خاله شوهرم وبچش هم بودن حدود۵سال داشت پسرش ...

وای پسر عمو منم دقیقا همینهههه 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
همه مادرامیگن بچمون خیلی باهوشه ماشاالله ازبس باهوش ریخته تومملکت که مملکتمون اینه

😂ولله ب بچه منم میگن باهوشه اما من میگم همه بچه ها همینن الان. من برعکسم😂ولی خب وقتی بچت میزنه یکی ام پیدا میشه بزنتش دیگه. 

parasoo1989@
میدووونمما بار قبل دیدیمشون پسرمو زد پسرم گریه کردننه ش به پسرم گفت باید روحیه تو قوی کنی!!!!چرا گری ...

به پسرت یاد بده وقتی دیدتش یکی بزنش‌که ندونه از کجا خورده و اگ‌واکنش‌نشون داد همین جمله ننشو بهش بگو

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
😂ولله ب بچه منم میگن باهوشه اما من میگم همه بچه ها همینن الان. من برعکسم😂ولی خب وقتی بچت میزنه یکی ...

یا مثلا چندوقت پیش نمیدونم همین پسر عموم پسر عممو چیکار کرد خیلی عصبی شد یه بطری کوچولو اب دستش بود ریخت روش باورت نمیشه عموم‌مثل وحشیااااا با شیلنگ افتاد دنبال این بچه  بچه هم از ترس جیش کردبه خودش یعنی اگ جای عمم بودم خون بپا میکردم‌ بچه تو همه رو بزنه بعد یذره اب ریختن روش اینطوری کنی؟؟؟

جاری من نمیزاشت کسی بچشو ببوسه یا بغل بگیره یک ربع بچه پبش من موند دویدن اومد گفت بدین بچمو وای ترسی ...

بوسیدنو اگه نوزاده یا کوچولوعه حق میدم ولی بقیه موارد خیلی زیااده رویه دیگه

بوسیدنو اگه نوزاده یا کوچولوعه حق میدم ولی بقیه موارد خیلی زیااده رویه دیگه

یک سال و نیم منم هیچ بچع ای رو نمیدونم اما حتی بغلش هم نمیشد کرد 

البته من بعد اون موضوع دیگه سمتم هم اومد بغلش نگرفتم اخه زشته این رفتار 

هیچکس جرئت نداشت الیته 

بعد جایی میرفتیم یا کسی میومد بچش تا یک ربع جیغ میزد فقط 

اینقدر بدم میاد از این مادرها که بچه هاشون حق دارن بچه ها دیگران کتک بزنند خونه زندگی بقیه هم بریزن به هم ریخت و پاش کنند بعد خودشون هیچ کس حق نداره به بچه هاشون بگه تو یا خونه شون میری باید دست به سینه بشینی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همه مادرامیگن بچمون خیلی باهوشه ماشاالله ازبس باهوش ریخته تومملکت که مملکتمون اینه

حالا من پسرم باهوشه 😅معلمش تاکید داره ولی من به شدت رو تربیتش حساسم .بخدا ادب بچه از هوش و زیبایی بچه خیلی مهم تره .اکثر مادر ، پدرای امروزی بچه های به شدت لوس تربیت کردن .نمیدونن به همون بچه ی بیچاره اسیب میزنن