2777
2789

نه بقیه والا یعنی چی طرف پسرش شور بیش فعالیو دراورده دهن همه روسرویس کرده از سروکله همه بالا میره کتک میزنه اذیت میکنه توهین میکنه کافیه یه بچه دیگه واسه دفاع از خودش انگشتش بخوره بهش مامانش خون بپا میکنه!!

مگه بچه های شما از طلان و اسمون پاره شده افتاده پایین ولی ما بچه هامونو از تو جوب اوردیم؟؟؟ پسرعموم بشدت فضول و بیش فعاله  یچیز خیلیییی ناجور تصور کنید بعد با پشه کش(نمیدونم چجوری بگم ولی اون قسمتش ک پشه هارو بااهاش میکشن نه... اون دستش که خیلییی درد میگیره) با همون قسمت محکمممم زد تو کمر ابجیم خواهرمم ۱۲ سالشه یعنی ضعففففف کرد عصبی شد یکی محکم زد تو کمر پسرعموم نمیدونین ننش چیکاااااار کرد!!!!! واییی چقد تو بی ادبییی چقد فلانییی این بچس این گوهه این کوفته خب درد بیشعور بچت واسه خودت از طلاس واسه ماها از دوغم نیست وااااای عصبیممممممممم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها شون میبینی هیچی نمیشن اینا کردنشون خدا

وای خیلی عصبیممم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ننش رو هم میزدین

بخدا بزووووور جلو خودمو گرفتم هیچی نگفتم داشتم خفهههه میشدم

پسر جاریمم همینه... اینا تربیت نشدنننه هاشونم فقط از بچه داری طرز تهیه ش رو بلد بودن بچههاشون مایه ع ...

نمیدونی چقد ادعا داره

دقیقا موافقم.من تازه عروس بودم رفته بودم خونه مادر شوهرم خاله شوهرم وبچش هم بودن حدود۵سال داشت پسرش اینقدر دور من چرخید ومنو اذیت کرد حالم بد شد اصلا یه موجود عجیب غریب بود نمیشه گفت بچه آدم هر چی میگفتم نکن بشین اذیت میکرد مادرش هم فقط نگاه می‌کرد ولبخند میزد آخرش عصبی شدم گفتم بشین دعوات میکنم بسه با عصبانیت گفتم اما متوجه نمیشد این جانور، مادرشم باز لبخند میزد بخدا کفرم در اومده بود.الان با خودم میگم کاش پا میشدم بچه نفهم رو حسابی میزدم دلم خنک میشد

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

دم خواهرت گرم😂

بیچاره همیشه باید باهمه بسازه!!

تو خونه واسه من گرگه هااا ولی بیرون موش اب کشیده کلا امروز خیلی بهش زور‌گفتن عصبیم واقعا کاش یکیم میخوابوند توصورتش