2777
2789
عنوان

بی ارزشم چقدر

383 بازدید | 55 پست

شبتون بخیر

من چند ماه قبل از اقایی خوشم اومد و بهش با یه واسطه گفتم و اون قبول کرد که آشنا بشیم

اط لحاظ ظاهری پسر متوسطی هست نمیخوام تخریبش کنم چون سلیقه خودم بوده ولی قدبلند و هیکلی و پولدار و اینا نیست 

این اقا اویل که اصلا خودشو میگرفت برای من بعد یکم اوکی شدیم چندبار برام هدیه خرید خب منم خریدم براش چندبار مهمونم کرد کافه و رستوران 

ولی همش دعوا و بحث داریم 

اولا میگه تو مثل دخترایی که دوستام باهاشون رابطه دارن نیستی اونا میرن سفر با طرفشون یا شب میمونن خونشون و خیلی چیزای دیگه 

من محدودم خب چیکار کنم چندبار بهش گفتم شرایطم اینه جدا بشیم اگه مشکل داری گفته نه ولی باز دو هفته بعد بحث رو شروع کرده که منم رابطه صمیمی میخوام نه اینطوری 

از طرفی ام به من هیچ احترامی نمیزاره 

از ماشین پیاده شدنی درو برام باز نمیکنه یا توخیابون راه رفتتی جلوی من میفته نمیگه شما بفرمایید از اینجور کارا بهش میگم من اینجوری دوسدارم ولی بازم همون اش و همون کاسه 

بعدم وضع مالیش خوب نیس خیلی من مراعاتش رو میکنم نمیگم بریم کافه و رستوران و اینا بعد بمن برگشته میگه رابطمون خیلی بیخوده جای خوب نمیریم بخاطر تو من دوسداشتم دیت بریم کافه اینا😐

از طرفی ام میگه وقت نمیزاری برا رابطه 

من سرکارمیرم دانشگاهم میرم از صب سرکارم بعد بدو بدو میرم کلاس بعد اون باهاش میرم بیرون یکی دوساعت بعد نیرم خونه باید درس بخونم برای امتحانم شبا کلا ۵ساعت میتونم بخوابم کلی خسته میشم ولی بخاطر اون از خوابم ودرسم زدم شبم باهاش چت میکنم دیر میخوابم بعد میگا دوستام رابطشون بهتره دختره کل تایمش بادوستمه 

خب من وقتم پره چیکار کنم اون دخترا بیکارن نه درس میخونن نه کار میکنن نه کلاسی میرن هیچی راحتن ولی بااوناومنو مقایسه میکنه

میخوام جداشم دیگه واقعا خیلی اذیت میشم از طرفی ام من دختر پرطرفداری نیستم

تاحالا کسی منو نخواسته بهم پیشنهاد نداده برای همین خودم پیشقدم شدم و این اقا هم نطمئنه از این قضیه حس میکنم سواستفاده داره میکنا چون میدونه بجز ایشون دیگه کسی سمت من نمیاد

دوستام طرفشون انقدر بااحترام باهاشون رفتار میکنن مثلا پسره از اونور شهر میاد دوستمو برسونه فقط خونه براش کلی گل و خوراکی میگیره چون دوستام صدتا خاطرخواهدداره طرف میترسه از دستش بپره ولی من اینطور نیستم که کسی بخواد برای داشتنم تلاش کنه💔

شما بودید چیکار میکردید

تازه بهش میگم میخوام براارشد بخونم کلی غرمیزنه مگه الان رابطمون خوبه میخوای بدترش کنی دیگه هیچ تاینی باهم نداشته باشیم

عملا میخواد هیچ کاری نکنم پیشرفتم نمیکنم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنهایی بهترین چیز شما ایندتون معلومه که بااین اقا بدرد نمیخوره

اینو خودمم مطمعنم چون اولا ارزشی برام قائل نیست کاملا واضحه درکم نمیکنه دوما داره مانع پیشرفتم میشه

از طرفی ام خانوادم انتظار ازدواج ازم دارن من کیو بیارم مجبور کنم منو بگیره اخه 

این آدم دوزار نمی ارزه همیشه مردایی که زشتن درونشونم زشته و هیچوقت درست نمی شن

نمیگم زشته که فقط میگم نرفتم مثلا دست بزارم رو یکی که خیلی خفنه و ازم خیلی سره ولی بازم برام ارزش قائل نیس😔

عزیزم شما لیاقتت بیشتر از اینها هست بیخیال این اقا بشو و بچسب به تحصیل و کار و انقدر موفق باش که پسی ...

اخه من این ۲۰وخورده ای سال که عمر کردم واقعا منو کسی نخواسته من موفق ترین ادم دنیام بشم بازم کسی منو نمیخواد چیکار میتونم بکنم

منم دلم میخواست عشق رو تجربه کنم مثل دوستام مثل اطرافیان ولی چون زستم هیچکس حتی پای حرف من ننشست ببینه شخصیتم چجوریه کی ام اصلا الانم که وارد رابطه شدم اینجوری باهام رفتار میشه منت میزاره بهم بهش میگم یعنی ارزش اینو ندارم یکم بهم احترام بزاری 

بقیه کاپلارو دیدم اقا جوری به خانم نگاه میکنه انگار زیباترین ادم دنیاست انگار یه تیکه جواهره ولی با من اینجوری رفتار نمیشه حتی یک دهمش😔

جدا شووقتی مادرش نتونسته تربیتش کنه شماهم نمیتونیهرثانیه باهاش ک میمونی بیشتر وقت خودتو تلف میکنی

میگه بگو با چی مشکل داری تغییرش میدم ولی هزار بار گفتم هیچی به هیچی