2777
2789
عنوان

روزه قضا

65 بازدید | 10 پست

سلام به هممه خوبین من یه سوال داشتم من تو ماه رمضون چند تا روزه ام قضا شد بعد چند شبه دیر میخوابم خواستم بدونم اگه فردا رو روزه بگیرم چون روزا بلننده تحملش سخت میشه؟؟

اگه بیکاری روز بخواب تا ظهر 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابستون روزه نگرفتی 

اون موقع هایی که ماه رمضون تو تابستون بود

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تابستون روزه نگرفتی اون موقع هایی که ماه رمضون تو تابستون بود

سلام عزیزم میدونم سخته ولی یه لحظه اومد تو فکرم گفتم یکیشو بگیرم من روزی که شبش چهارشنبه سوری بود روزه بودم ولی چند دفعه حالم به هم خورد ولی روزه مو باز نکردم حتی افطارمم دیر خوردم اونم معده ام قبول نکرد میدونم قضای اونم باید به جا بیارم

سلام بستگی به توان وبنیه جسمی خودت داره اما من همیشه قضای روزه همو ماهای رجب وشعبان میگرفتم که ثواب ...

سلام عزیزم گفتم قضای یکیشو فردا بگیرم یعنی یه لحظه اومد تو فکرم

سلام بستگی به توان وبنیه جسمی خودت داره اما من همیشه قضای روزه همو ماهای رجب وشعبان میگرفتم که ثواب ...

دلم نیومد نگیرم الان روزه ام یه کم از شامی که مامانم چهارشنبه درست کرد مونده بود همونو داغ کردم خوردم با یه بار اب 

سلام قبول باشه ان شاالله،موفق باشی کارخوبی کردی التماس دعا

عزیزم من شنبه هفته پیش از عادتم پاک شدم یعنی غسل کردم

الان ۶ روزه پاکم بعد من نزدیک عادتم که میشه یه دفعه کنترل ادرارم میره یعنی خیس میشم امروزم همینجوری شد البته خوب مقصرش خودمم یه بارم چند روز پیش اینجوری شدم البته من یه علائمم قبل اینکه یه چیزیمم قطع ممیشه اونو من دارم