2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر از روی عمد

458 بازدید | 32 پست

سلام .من خیلی وقته مشکلاتی داشتم باهمسرم .ی مدت خوب شده بود .الان باز میبینم ک شدیدا بی محلی میکنه جواب تلفنامو نمیده .پیامو سین میکنه ولی ج نمیده.و اینکه بیوگرافیای شکست عشقی میزاره و وقتی بهش میگم بدترش میکنه.یعنی قشنگ فهمیدم از عمد اینکارو میکنه .

چکارکنم راه حل چیه ؟خیلی دارم اذیت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقدی یا نامزدی یا خونه خودت؟بی دلیل انجام میده یا دعوایی شده و...؟

خونه خودم ی بچه هم دارم .

الان دوساله اینطورشده .خیانت کرد ولی تموم شد رابطش بااون دختر و خونمونو بردیم شهردیگه .الان بازمیبینم از روی عمد بی اعتنایی میکنه.یعنی بهش میگم با رفتارت اذیت میشم بدترش میکنه

گاهی لاااازمه بزنی ب اون راه خودتو. توجهتو کم کنی سرتو‌گرم‌ کنی. سخته ها خیلیم سخته

هیچجوره درست نمیشه .یعنی هرچی بهش نزدیک میشم با گریه با زبون خوش اصلا درست نمیشه .میگه حالم کنارت خوب نیست

خونه خودم ی بچه هم دارم .الان دوساله اینطورشده .خیانت کرد ولی تموم شد رابطش بااون دختر و خونمونو برد ...

بی توجه باش دیگه نگو بی محلی نکن بهم یا بهم توجه کن 

به خودت برس به زندگیت برس اعتماد به نفس داشته باش به بچت برس میدونم سخته ها خیلییی ولی شوهرت خوشش میاد از اینکه هی بی محلی کنه هی تو دست و پا بزنی براش 

رها کن به حال خودش 

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

بی توجه باش دیگه نگو بی محلی نکن بهم یا بهم توجه کن به خودت برس به زندگیت برس اعتماد به نفس داشته با ...

بخدا دوساله درگیر این رفتارو اخلاقشم .قبلا خوب بود دوساله اینطور شده .ی مدت خیانت کرد و عاشق اون دختره شده بود .بعدش خودش بیخیالش شد و واسه اینکه نبینش خونمونو بردیم شهردیگه .

حالا بازم چندوقته داره همش بی محلی میکنه