2777
2789

خواهرم و شوهر خواهرم دارن میمیرن کلی بعداز دوا درمان بعداز ۷ سال تازه خواهرم باردار شده و از صبح رفته دکتر و فرستادنش اکو جنین و ازین بیمارستان به اون بیمارستان و آخرم بهش گعفتن بچه ات نقص قلب داره و سقطم نمیکنیم چون تو هفته ۲۴ به بالاس سقط نمیشه  انقدر براش لباس و اسباب بازی و سیسمونی هم مامانم هم خودشون خریدن یکی اگه تجربه داره راهنمایی کنه 😭😭😭😭😭😭😭😭

ینی میگن بچه‌ای ک نقص قلب داره باید بدنیا بیاد؟؟؟؟؟

مگه عمل کورتاژ برا همین مواقع نیست؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی میگن بچه‌ای ک نقص قلب داره باید بدنیا بیاد؟؟؟؟؟مگه عمل کورتاژ برا همین مواقع نیست؟

نه اگه این بود که مشکلی نبود سه تا دکتر اکو جنین و دیدن گفتن کورتاژ نمیشه و بعداز کلی همفکری بهشون گفتن چون بالای ۲۴ هفته است باید بدنیا بیاد چکار کنم براشون 😭😭😭😭😭😭

نه اگه این بود که مشکلی نبود سه تا دکتر اکو جنین و دیدن گفتن کورتاژ نمیشه و بعداز کلی همفکری بهشون گ ...

نمیدونم بخدا

اولین باره همچین چیزی میشنوم

وقتی قلب تشکیل نشه یا آسیب داشته باشه، نامه سقط میدن

دخترخالم باردار بود  فکنم ۵ ماهه بود دقیق یادم نیس

تو سونو گفتن سندروم داون‌عه و نامه کورتاژ دادن

بماند ک کورتاژ نکرد بچه‌شو دنیا آورد سندروم هم نیست!!

اما درکل حرفم اینه کورتاژ مشکلی نداشته

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ینی میگن بچه‌ای ک نقص قلب داره باید بدنیا بیاد؟؟؟؟؟مگه عمل کورتاژ برا همین مواقع نیست؟

نه دیگه گفتن بدنیا باید بیاد و نوزاد بدلیل نقص قلب فوت میشه و الان اگر سقط انجام بشه قتل به حساب میاد  خیلی حال خودم بده آجیم بدتر از من و شوهر خواهرمم😭😭😭😭😭😭

وا یعنی چی یعنی میشه بدنیا بیاد؟؟یعنی مشکل دار به دنیا میاد؟یا خودش سقط میشه؟

بدنیا میاد و بعداز زایمان نوزاد بدلیل نداشتن قلب فوت میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭میگن الان سقط برابر با قتل حساب مبشه 

نه اگه این بود که مشکلی نبود سه تا دکتر اکو جنین و دیدن گفتن کورتاژ نمیشه و بعداز کلی همفکری بهشون گ ...

عزیرم خیلی از اینها الکی هست. من چند نفر دیدم گفتن بهشون قلب تشکیل نشده باید سقط بشه بعد از چند هفته رفتن سونو قلب تشکیل شده. به خواهرت بگو چیزی نیست تو ایتا یک اقایی هست دوره های بارداری داره میگه اصلا به حرفهای سونو توجه نکنین چقدر هم نازایی درمان کرده. بزن گوگل میره تو کانالش اسمش تنها مسیر ارامش من کلاس بارداریشو نرفتم ولی تعریف زیاد کردن 

بدنیا میاد و بعداز زایمان نوزاد بدلیل نداشتن قلب فوت میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭میگن الان سقط برابر با قت ...

وااااای اینجوری که عذاب خالصه واسه پدر و مادر😭😭

از خدا می‌خوام درست شه شرایطتون

I can crave u but u don't need to know...

نمیدونم بخدااولین باره همچین چیزی میشنوموقتی قلب تشکیل نشه یا آسیب داشته باشه، نامه سقط میدندخترخالم ...

ندادن بهش و حتی ۳ تا بیمارستان رفتن و گفتن الان جنین بقیه بدنش کاملا رشد کرده و قلب ناقصه و چون  بالای هفته ۲۴ ام هست و از لحاظ سقط مشکل شرعی داره و جنین از حالت جنینی درامده و سقط نوعی قتل به حساب میاد 

وا یعنی چی یعنی میشه بدنیا بیاد؟؟یعنی مشکل دار به دنیا میاد؟یا خودش سقط میشه؟

حالا شوهر خواهرم چکن شغلش نظامیه فردا میخاد بره ببینه میتونه اجازه سقط بگیره بعداز این همه دوا دکتر و تازه خوشحال بودیم از دماغمون دراومد 

ندادن بهش و حتی ۳ تا بیمارستان رفتن و گفتن الان جنین بقیه بدنش کاملا رشد کرده و قلب ناقصه و چون بال ...

چی بگم والا

برای بچه مشکل‌دار  قضیه فرق میکنه.  قتل ب حساب نمیاد

حالا نمیدونم چرا شانس شما اینجوری شده‌.