2777
2789

خواهرم ۱۷ سالشه امسال می‌ره یازدهم کلاس نهم خرداد پریود شد تا الان خیلی نامنظمه بعضی وقتا منظم میشه بعضی وقتا هر شیش ماه یکبار این ماه بعد شیش ماه شد ولی خیلی به شدت میگه کم بود خیلی نگرانیم یه مشکلی داره

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

ببرید دکتر غدد و یا ماما زنان

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بعضیا یکی دو سال اول طول می‌کشه تا تنظیم بشه

احتمال سندروم پلی کیستیک هم هست ببرید دکتر متخصص با سونوگرافی مشخص میشه 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

چیزی نیست منم همین جور بودم رفتم دکتر ازمایش و سنو همه چی اوکی بود دکتر گفت این نامنظمی تا دوسال عادیه بعد درست میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

دقیقا خواهر منم همین سنه و همین مشکل رو داشت

دقیق از عید تا همین یکماه پیش همینجوری پریود میشد و قطع هم نمیشد بردمش دکتر گفت تنبلی تخمدان داری قرص میخوره بهتره خداروشکر کنترل شده

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

برای بعضیا یکی دو سال اول طول می‌کشه تا تنظیم بشهاحتمال سندروم پلی کیستیک هم هست ببرید دکتر متخصص با ...

اکه تنبلی تخمدان باشه با دارو حل میشه ؟ 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

2 سال اول طبیعیه نامنظم بودنش من تا 3 سال بعدش گاهی 2 ماه ی بار پریود میشدم الان دیگ اوکی شده تا حدو ...

من بعد اینکه پریود هام منظم شد دردهام وحشتناک شد و تازه دوران پی ام اس رو درک کردم قبلش زمانی ک نامنظم بودم فقط خون میومد بدون هیچ دردی 😂دلم برا اون روزا تنگ شده 

اکه تنبلی تخمدان باشه با دارو حل میشه ؟

یه عده جواب میگیرن 

اما معمولا درمان نمیشه بستگی به بدن خودش و شدتش داره 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
من بعد اینکه پریود هام منظم شد دردهام وحشتناک شد و تازه دوران پی ام اس رو درک کردم قبلش زمانی ک نامن ...

اینم اصلا درد نداره این سریم بعد دوماه پریود شد ولی خیلیی کم بود خدا کنه هیچی نباشه

اینم اصلا درد نداره این سریم بعد دوماه پریود شد ولی خیلیی کم بود خدا کنه هیچی نباشه

انشالله ک هیچی نیست 

مال منم کم و زیاد میشد 

ی موقع هایی زیاد بود ی موقع هایی خیلی کم جوری ک 3 روز اول یکم میومد از روز 3 ب بعد دیگ قطره چکونی بود روز 5 ام هم تمام 😂

الان برا من خونریزیم زیاده 7 روزم طول میکشه با دل درد و کمر درد و درد ران وحشتناک :////💔 

انشالله ک هیچی نیست مال منم کم و زیاد میشد ی موقع هایی زیاد بود ی موقع هایی خیلی کم جوری ک 3 روز اول ...

خواهر منم دقیقا مثل شماست 😂 انشالله که هیچی نباشه