2777
2789

۱۰۰۰ کیلومتر فاصله بود و برای من سخت بود

بعضیا خوب میتونن خودشونو وفق بدن من نتونستم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انصراف دادین؟

نه انتقالی گرفتم شهر خودمون

ولی خب یسال شهر دور بودم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
بنده الان ۱۳۰۰ کیلومتر دورم از خونمون هرگز عادی نمیشه

من ممکنه مجبور باشم دور برم 

بنظرت دانشگاه توی شهری که حالا از هر لحاظ نا مناسبه در اولویت تره یا اونی که یکم دورتره ولی شهر مناسبتریه؟

یعنی ممکنه بعد یه مدتی بشه انتقالی گرفت به راحتی؟ شرایطی نداره؟ اینجوری خیلی بهتره

ببین اول یسال باید مهمان بشی 

البته اگر رشته خودت رو داشته باشن

بعد میتونی برای انتقالی اقدام کنی ک دانشگاه های دولتی یکم سخت میگیرن و مثلا اگر ازدواج کنی یا خانواده پرونده پزشکی داشته باشن کارت راحت تره

من ازدواج کردم ک انتقالی دادن و مدرکم شبانه زدن با اینکه روزانه قبول شده بودم هزینه شبانه هم هر ترم میدادم