2777
2789

مثلا بگی فلانی اون طلا رو داشت من ندارم

یا تو واسم این کارا رو نکردی 

یا منت بزنید سرش 

این کارا رو میکنید؟

مردا از همچین زنی بدشون میاد؟

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکات مثبتشو بُلد کن و در مواقعی بهش یادآوری کنبهش افتخار کن و ازش تعریف کنباهاش بگو و بخند و زندگی ک ...

دیگه باور نمیکنه ازش تعریف کنم 

ازم متنفر شده💔🤦🏻‍♀️

پس خاک بر سرم

اشکال نداره عزیزم ، هیچ به روی خودت نیار و از این به بعد به این نصیحت های من عمل کن ...

هیچ وقت حرف زن دیگه ای رو نزن حتی خواهرش! نه بگو فلانی خوبه نه بگو بده!!! خنثی باش ...اگه اینجوری باشی فکر می کنه فضولی و سرت تو کار خودت نیست

هیچ وقت شوهرتو با هیچ مردی مقایسه نکن و به هیچ وجه نگو یاد بگیر فلانی رو ببین چه می کنه و چه نمی کنه! فکر می کنه حسودی و همیشه متر دستته فاصله ی طبقاتی سانت می زنی

هیچ وقت بد دیگرانو جلوش نگو چون فکر می کنه بدجنسی

ببین فقططططططط یه زن اروم و متین می تونه زندگی رو تو مشت بگیره بقیه هی باخت میدن

اشکال نداره عزیزم ، هیچ به روی خودت نیار و از این به بعد به این نصیحت های من عمل کن ...هیچ وقت حرف ز ...

چشم 

تنها چیزی که نیستم آروم و متین بودنه 

همش سر چیزای الکی گیر میدم و دعوا میکنم 

چشم تنها چیزی که نیستم آروم و متین بودنه همش سر چیزای الکی گیر میدم و دعوا میکنم

نه نکن ....به ضرر خودته کم کم ارزشت پیشش میاد پایین ، این زبون رو باید کنترل کرد تا جایی که بشه باید سکوت کرد