2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد بمیرم

161 بازدید | 26 پست

شقاق

افتادگی روده

سنگ لوزه

اگزمای پوستی

یه جفت چشمی که همش عفونت دارن و قی میکنن

دندونای روی هم و خرابی سطحی بینشون

و ۱۵ سال سن

واقعا زیاده

از تحملم خارجه

دیوونه شدم خسته شدم روانی شدم

نمیدونم خدا کجاست

دردو میدی حداقل مساوی بده من خسته شدم...

از اونورم میای قران میدی خود کشی کنی حتما میری جهنم خب دردو ندا راحت زندگیمو کنم دیگه دیوونم کردی

عزیزدلم زندگی راحت نمیشه تو باید قوی تر بشی و مطمئنم از پسش برمیای🤍🫂

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر سری فک میکنم دارم بهتر میشم خراب میشه

چشمام خوب شده بودن

امشب دوباره جفتشون ذوق ذوق میکنن زیر پلک بالا و پایین مثل سگ قی رشته ای میده تار میبینم پلکام میچسبه به هم منم مریض ذهنیم وسواس فکری دارم میرم اب میزنم انگشت کوچیکمو تا فیها خالدون میکنم زیر پلکم که این بیصاحاب قی هارو در بیارم بد تر میشه

از اونورم میام سنگ لوزمو در بیارم جلو چشمم گیر میکنه لوزم خون میفته دهنم بو میده سر دفعم میمیرم و زنده میشن دستامم همیشه خدا داره خون میاد مثل چی خشکی و اگزما داره

اسکین تک و از این زگیل های پوستیم که نگم دیگه انگشت وسطم نمیدونم چیه این زگیله چیه زده خجالت میکشم دستامو کسی ببینه اصلا

مگه من چند سالمه خب

دختر قشنگم همه این مشکلات راهکار دارن، فکرمیکنی بقیه انسانها کاملا سالمن، هرکی بخواد بشمره چندین مور ...

چه حرف حقی. واقعا نه فقط بیماری بلکه اصلا هیچ آدمی پیدا نمیشه که مشکل نداشته باشه. آدم به زندگی هرکس که ورود کنه میبینه کلی مشکلات هست 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

خسته شدم بخدا خسته شدم دیوونه شدمیه عضو سالم نیتس تو این بدن کوفتیم

حق داری خسته بشی... اما مطمئنم اوضاع برات بهتر میشه جا نزن. من دیدم افرادی رو توی بستگانم که توی نوجوانی بیماری های سخت داشتن اما الان خداروشکر سالم هستن و زندگی خوبی هم دارن 

دختر قشنگم همه این مشکلات راهکار دارن، فکرمیکنی بقیه انسانها کاملا سالمن، هرکی بخواد بشمره چندین مور ...

راهکارش چیه عمل؟

خاله های خودم جلو چشمم عمل کردن بدتر شده وضعشون

خالم دیسک داشت عمل کرد بنده خدا الان دست بهش میزنی دردش میاد اون یکی خالم صفراشو برداشت دردش بره بدتر شده اصلا غذای چرب نمیتونه بخوره مامانم رماتیسم داره قلبش درد داره مامانبزرگم همه جاش درد داره هزار تا عمل کرده بدتر شده

اینهمه ادم عمل کردم بدتر شدن

واقعا دیونه شدم

روز تولدم خواستم خودکشی کنم ولی ترسیدم

افتادگی روده یعنی چی چه علائمی داره

مثل بواسیره ولی هزار درجه بدتر چون بواسیر یه غده هست ولی این روده لعنتیه هر روز و هر لنظه ممکنه کامل در بیاد و من بدبخت حتی دیگه نمیتونم درست دفع کنم

روده تحریک مذیر میشه اجابت مزاج چرب میشه بدون دست نمیشه دفع کرد گیر میکنه دفعیات داخل کیسه های روده

چه حرف حقی. واقعا نه فقط بیماری بلکه اصلا هیچ آدمی پیدا نمیشه که مشکل نداشته باشه. آدم به زندگی هرکس ...

من حاضرم تنم سالم باشه کارتن خواب باشم

دیوونه شدم بخدا شما اگر جای من بودید تو این سن این مشکلات

حق داری خسته بشی... اما مطمئنم اوضاع برات بهتر میشه جا نزن. من دیدم افرادی رو توی بستگانم که توی نوج ...

اخه تا کی پس

من از بچگی اگزما باهام بوده مسخرم میکنن همش تو تابسون استین بلند میپوشم دستامو بپوشونم باهاس

رودم از ۱۲ سالگی افتاده شقاقم تازگیا اضافه شده چشمامم نزدیک ۳ ساله بخدا دیوونه شدم پس کی تموم میشه