2777
2789
عنوان

تجربه بیماری وسواس داشتین

321 بازدید | 59 پست

درمان وسواس چیه؟

خواهرم شدیدا دچارش شده

خیلی داره اذیت میشه

وسواس هم فکری داره هم‌عملی

با مشاوره حل میشه؟

یا باید دارو بخوره؟

اگه تجربا داشتین بگین لطفا

امضای خدا پای آرزوهای قشنگ‌تون...اگه دوست داشتید یه صلوات واسه حاجتم بفرستید♡

من یکسال کامل وسواس فکری داشتم فک کنم عملی هم بود

مدرسه رفتم سرم گرم شد فراموش کردم 

ولی دوران افتضاحی بودی پارسال دقیقا همین موقع ها بود 

اینقدر حالم بد بود این موقع رفته بودم مشهد ...

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت به تاپیکام یه نیگاه بنداز بگو منم درمان میشم ؟۸ ساله

وفتی سنم کمتر بود وسواس های تورو داشتم بعد که بیشتر شد ی وسواس های گرفتم رو چیزایی که دوستشون داشتم مثلا چشمام و ...

حالم به شدت بد بود حدودا هر کدومشون نزدیک یک سال داشتم تو این یکسال حالم افتضاح بد میشد 

مثلا یکیش این بود موقعی که نماز میخوندم به خودم به خدا ی چیزای عجیب غریب میگفتم دیگه سرش نمازو ول کردم 

آلان که دوسال گذشته دوباره شروع کردم بیخیال شدم گفتم اتفاق بیوفته خب چی میشه؟ بهتر از اینه که دیونه شم 

توام بیخیال باش 

خیلی پیش از حد بهشون بها دادیم 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
وفتی سنم کمتر بود وسواس های تورو داشتم بعد که بیشتر شد ی وسواس های گرفتم رو چیزایی که دوستشون داشتم ...

وآسه من خیلی خطرناک شده اخه 

میگه اگر فلان کارو نکنی فلانی از خانوادت آتیش میگیره یا میمیره و اینجور چیزا 

دارم دیوونه میشم علنن !

ایشالا همیشه خوب باشی خوشحالم برات چون میدونم چه زجریه

وسواس بیماری نیست یه نوع رفتاره افراطیه من خودم وسواس فکری ocd دارم یه زمانی رفتم دنبال درمانش ولی ب ...

عزیزم کی گفته که وسواس بیماری نیست؟اتفاقا یک اختلال روان رنجوره که نیاز به درمان داره

اره. اگه خيلي شديده بايد طول درمان بگيره و دارو مصرف كنه. البته خودشم بايد خيلي تلاش كنه. دو طرفه نت ...

اصلا همون اول شروع به دارم خوردن نکنین اصلا

شاید طبع بدن سرد شده یا سودای بدن رفته بالا که وسواس فکری و عملی گرفتین چیزای طبع گرم بخورید و چیزای طبع سرد رو قطع کنین و یا برین طب سنتی من خودم دیدم کسی اینطوری درمان شد کامل 

وآسه من خیلی خطرناک شده اخه میگه اگر فلان کارو نکنی فلانی از خانوادت آتیش میگیره یا میمیره و اینجور ...

ببین اینجور وسواس فکری اصلا اتفاق نمی افته مطمئن باش 

من اینقدر داشتم هیچی نشد  اینقدر خودتو عذاب نده 

بگو بیوفته باشه اتفاق بیوفته 

هیچ اتفاقی نمی‌افته هیچ این افکار هم کم کم از ذهنت میره مطمئن باش 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
ببین اینجور وسواس فکری اصلا اتفاق نمی افته مطمئن باش من اینقدر داشتم هیچی نشد اینقدر خودتو عذاب نده ...

این شکلی داشتی توروخدا راستشو بگو ؟

ینی امیدی هست به من ؟آخه خیلی ترسناکه دلم نمیاد اتفاقی واسه داداشم یا خواهرم‌ بیوفته 

استارتر برید طب سنتی حتماااااا و چیزای طبع گرم بخورید لطفاً همون اول سراغ دارو نرید که دیگه نمیتونی قطعش کنی 

اول طب سنتی خوب برو و غذاهای طب گرم بخمر عسل و سیاهدانه هر روز بخور

سیب بخور سیب خیلی خوبه ورزش کن طبعتو گرم کنی سودای بدنت کم بشه وسواست به مرور خوب میشه دیدم که میگم