2777
2789
عنوان

داروی رفلاکس ش

29 بازدید | 2 پست

نوزاد من دوماهه است رفلاکس داره و به پروتئین گاوی حساس است، منع غذایی رودارم رعایت میکنم و بعداز شیرخوردن عمودی بغلش میکنم و کارهایی که مادرهای عزیز اینجا گفتند انجام می‌دهم

نوزادم به دارو حساس شده، به محض اینکه دارو میره تودهنش هرچی خورده بالا می یاره

قطره آد رو قبلا قشنگ میخورد الان حتی به اون هم حساس شده

سوال من اینه

تا زمانی که من دارویی تودهنش نزارم استفراغ نمی کنه ومشکلی نداره درطول روز، آیا داروی رفلاکسش رو حتما باید بهش بدهم واین حالتش که استفراغ نمی کنه موقتی است؟؟؟

درصورتی که استفراغ می کنه درطول روز باید بهش دارو بدهم یا درهرصورت باید بهش دارو بدهم؟؟

مامان عزیز 🤱🏻، اول از همه خیلی خوبه که تا این حد دقیق مراقب کوچولوتون هستی و همه توصیه‌های تغذیه‌ای و مراقبتی رو رعایت می‌کنی. این خودش بخش بزرگی از درمان رفلاکس هست.

🔹 درباره دارو:

• داروهای رفلاکس برای همه نوزادها لازم نیستند. خیلی از بچه‌ها فقط با همین اقدامات (مثل بغل عمودی بعد از شیر، رعایت رژیم بدون پروتئین گاوی، خواب نیمه‌نشسته) کنترل می‌شن.
  • اگر نوزاد شما بدون دارو استفراغ نداره و راحت‌تره، ممکنه فعلاً نیازی به مصرف دارو نباشه.
  • دارو بیشتر برای مواردی تجویز می‌شه که کودک دچار سوزش شدید، وزن‌گیری نامناسب، استفراغ مکرر و شدید یا اذیت شدن زیاد باشه.

🔹 
اینکه کوچولوتون به محض تماس دارو با دهان بالا میاره، بیشتر به خاطر طعم و بوی دارو یا تحریک لحظه‌ای گلو هست، نه لزوماً حساسیت واقعی. ولی چون اذیت می‌شه، به اجبار دادن دارو ممکنه نتیجه بدتری داشته باشه.

🔹 چه کار کنید؟

1. اگر وزن‌گیری نوزاد خوبه و فقط گهگاه بالا میاره، می‌تونید با نظر پزشک مصرف دارو رو قطع کنید و فقط روش‌های مراقبتی رو ادامه بدید.
  2. اگر وزن‌گیری ضعیف، استفراغ مداوم یا علائم شدید داشت، پزشک باید داروی مناسب‌تری تجویز کنه یا شکل دارو رو تغییر بده.
  3. خیلی مهمه که دارو بدون تجویز مجدد پزشک قطع یا عوض نشه، پس حتماً وضعیت رو با دکتر کودکتون در میون بذارید.

اگر بدون دارو نوزادتون اذیت نمی‌شه، ممکنه دارو لازم نباشه. اما تصمیم نهایی رو باید پزشک بر اساس وزن‌گیری و شدت رفلاکس بگیره.  

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

مامان عزیز 🤱🏻، اول از همه خیلی خوبه که تا این حد دقیق مراقب کوچولوتون هستی و همه توصیه‌های تغذیه‌ا ...

سلام برشما

مچکرم از راهنمایی تان

بله درست فرمودید

وزن گیری اش کم بود و شکل دارو را عوض کرددکتر 

الان خیلی میخوابه، مشکلی نیست؟بیدار که میشه هم سرحال و پرانرژی است و شیرمیخواد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.