2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم رفته سر قرار بعد

197 بازدید | 7 پست

داستان خودم نیست .

دوستم میگه بعد دو هفته چت ک فهمیدم پسره آقا متشخصه قبول کردم دعوتشو

تو قرار اولم دوستم از پسره خوشش نیومده زیاد ولی خب خیلی بدشم نیومده بوده  

بعد پسره تو ماشین بعد کافه گفته میشه دستاتو بگیرم دوستم روش نشده بگه نه ولی بعد سریع یه بهونه دستشو کشیده.

یه کوچولو ک دور زدن میگه خودم ادرس خونه رو زدم ک منو برسونه چون دیگه دیر شده بود .

بعد پسره تعجب کرده ک عهه ادرس خونرو زدی فکر کردم میریم دور بزنیم.

خلاصه میگه برگشتم ن من پیام دادم نه اون

فردا عصرشم پسره چت دو طرفه پاک کرده . 

حالا میگه نمیدونم پسره یعنی خوشش نیومده یا فکر کرده من خوشم نیومده( ک درستم فکر میکرده😂) یا منتظر پیام دوستم بود.

نظر شما چیه

پسرام پرنسس شدنا دیگه دوطرفه پاک کردن چت چیه

فقط دنبال لاس زدن بوده ... دیده دوستت اهلش نیست بیخیال شده 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسرا پرنسس شدن😂😂

منم ی پسری خیلی منو میخواست خلاصه مجبورم کرد باهاش رفتم سر قرار خواست باهام دست بده قبول نکردم اینم بدجور بهش برخورده بود اینم حذف چت دو نفره زده بود🤣🤣🤣

بهم میگفت خیلی بی احساسی ک نزاشتی حداقل باهات دست بدم😂😂😂😂

عزیزم پسرا پرنسس شدن😂😂منم ی پسری خیلی منو میخواست خلاصه مجبورم کرد باهاش رفتم سر قرار خواست باهام ...

اینم پس دلیلش همون بوده

چون اگه خوشش نیومده بود نمیگفت دستتو بگیرم.

اه دست گرفتن و لمس کردن تو قرار اول خیلی زشته بنظرم

اینم پس دلیلش همون بودهچون اگه خوشش نیومده بود نمیگفت دستتو بگیرم.اه دست گرفتن و لمس کردن تو قرار او ...

اره ب احتمال قوی دلیلش همینه 

بنظرم ب نفع دوستت شد ک پسره اینکار و کرد چون معلوم بود قصد پسره چیه 

بنظر من پسری ک تو دیت اول بخواد چایی نخورده پسر خاله بشه و ب قول خودت دست اینا بگیره آدم قابل اعتمادی نیست و نمیشه روش حساب کرد