minasharifi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 388 عنوان اکثر نی نی سایتیا بهم میگن باید کوتاه بیام نظر شما چیه 96 بازدید | 8 پست خط قرمزم توی رابطه رد شدهولی من بازم باید کوتاه بیامنمیتونم قبولش کنم، الانم گریم گرفته بخاطر اینکه باید کوتاه بیام 1404/05/31 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 8685 شما بهتره بجای نی نی سایت از مشاور مشورت بگیری به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
minasharifi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 388 شما بهتره بجای نی نی سایت از مشاور مشورت بگیری الان توی این لحظه که هیچ مشاوری نیستفردا هم همینطور ولی من باید همین امشب تصمیمم رو بگیرم
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 8685 تاپیکای قبلت رودیدمبنظرم کوتاه نیامیخوای یه عمر باهاش زندگیکنیاز الان جنگاعصاب داری چه برسه زندگی کنی باهاشاون باید بخاطرت کناربذاره ، شما چرا کوتاه بیای؟ به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
minasharifi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 388 خط قرمزت چی بوده عزیزم دوست نداشتم نامزدم حتی سالی یبار مشروب بخورهخونواده من و خودم اصلا نمیتونیم با اینجور چیزا کنار بیایم، قبلا هم حدودا دوسال پیش ازش قول گرفتم سمت اینجور چیزا نره ولی قولشو شکوند
minasharifi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 388 خودت عقل نداری؟مثلا من خط قرمزم مشروبه تو این جامعه پرفساد همه میگن عادیهولی من طرفم مشروب بخوره تم ... وای بالاخره یه آدم مثل خودم پیدا شد
minasharifi مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 388 تاپیکای قبلت رودیدمبنظرم کوتاه نیامیخوای یه عمر باهاش زندگیکنیاز الان جنگاعصاب داری چه برسه زندگی ... درسته... ممنونم(:❤️ پس قاطع باشم دیگه؟
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 8685 درسته... ممنونم(:❤️ پس قاطع باشم دیگه؟ اره عزیزمبگو خط قرمزم مشروبه من نمیتونم اینجوری باهات کناربیامبدون بحث ودعوا بکو ، اما جدی بگواگه بخوادمیذاره کناراون باید بخاطرت عوض شه ،کارشم اشتباست! پس باید اون تغییر کنه نه شما به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست