2777
2789
عنوان

غرق زخمیم ولی قامتمان خم نشده

35 بازدید | 2 پست

سایه چادر اوم از سرمان.....:/

متاسفانه کم شد 🫠💔

از مهرامسال من چادری شدم الان می‌خوام در بیارم به نظرتون خیلی ضایعس؟راستش من خوشم میاد از چادر و چادریااا ولی تصمیممم فقط واسه جلب توجه یک فردی بود که خیال میکردم اگر سعی کنم خودمو باب میل اون کنم باهام میمونه.اما متاسفانه براش ذره ای اهمیت نداشت و منو رها کرد 

حالا الان دلیلی ندارم دیگه می‌خوام درش بیارم دیگه اون نیست که می‌خوام چیکار هیچ حسیم دیگه به مسائل دینی ندارم نمی‌دونم چرا ولی آنقدر دعا کردم و نشد دیگه کلا سرد شدم حتی نمازمممم جدیدا به زور میخونم دیگه آخه این همه گریه کردم این همه دعا کردم یعنی همش به صلاحم نبود ؟😞دیگه سرد شدم .( قرار نیست لخت شم فقط چادرم در میارم با حجاب )لطفا توهین نکنید بهم 

ولی به نظرتون خیلی ضایعس؟ نمیگن هر روز یه رنگه؟

😢آنقدرم خونوادم بابتش بهم  سرکوفت زدن و گفتن بهم امل و عقب افتاده  دیگه ...🧑‍🦯

حالا چیکار کنم در بیارم یانه

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.