بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا شما خب خداروشکر همه در آرامشن اما من به خانواده هایی که طلاق نداشتن دید خوبی نداشتم...شاید تعجب آور باشه اما زمان بهم ثابت کرد...مثلاً خانواده و فامیلای مادرم طلاق دارن و خودمم یه بار جدا شدم...اما خانواده و اطرافیان پدرم نه ولی بدترین مسائل رو تو همونا دیدم که طلاق نداشتن...نداشتن چون براشون قبیح بود...ساختن با هر چیزی براشون عادی بود...برعکس ما...فهمیدم بعضی وقتا نداشتن طلاق خودش عجیبه...باید دید ندارن چون خوبن یا ندارن چون براشون عیبه...مگه واقعاااا همه ی اون خانواده زندگیشون نرمال باشه...حالا یه سری خانواده ها هستن بیخودی طلاق می گیرن اونا بحثشون جدا ست.
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
اره واقعا جدیدا یجوری شده زوجین خیلی الکی طلاق میگیرن صبر آدما پایین اومده دخترا پسرا از بس خونه باب ...
اونا خوشی زیر دلشون زده.
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
اره واقعا جدیدا یجوری شده زوجین خیلی الکی طلاق میگیرن صبر آدما پایین اومده دخترا پسرا از بس خونه باب ...
بله دخترا عزیزن چرا باید زیر بار زور و حرف برن خوب میکنن دمه همه اون دخترایی که قوی هستن و جرئت میکنن طلاق بگیرن گرم هر کسی نمیتونه خیلی سخته هر کسی از پسش برنمیاد