2777
2789
عنوان

خرج جشن عقد با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 99 پست
اگه عروسی نخوای به نظرم این خرج هایی که همسرت برای عقد میکنه به جاست...ولی یکم‌فکر کن شاید بعدا حسرت ...

نمیدونم عروسی رو 

فعلا از هر چی جشنه حالم به هم میخوره

اره بدبخت همه تلاشش رو میکنه

بهش گفتم دف و یجی نمیخاد میگه نه نمیخوام جلو خانوادتو فامیلات کم بیاری ولی میدونم داره به خاطر خرجا اب میشه

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

عو چقدر سخت گیر منم حق هارو دارم با ۱۲۰ تا سکه ولی ۳ دنگ خونه اینده

آینده اون حساب نیست درسته ثبت میشه امضا می‌زنن و.. ولی چون وجود نداره خیلی نمیشه روش حساب کرد نه من خانواده ام از همون اول گفتن جز سکه باید پشت قباله اش خونه یا زمین  بندازی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آینده اون حساب نیست درسته ثبت میشه امضا می‌زنن و.. ولی چون وجود نداره خیلی نمیشه روش حساب کرد نه من ...

عو چه خانواده سخت گیری🥹 چه خوب که این همه دوست داشتن 

نه بابا من خانوادم به ۱۴ تا سکه هم راضی بودن حتی مامانم گف این عدد میگی پشیمون میشه و فلان ولی خودم گفتم ۱۲۰ تا و حق هارو هم میخوام و شوهرم قبول کرد منو میخواستن با ۱۴ تا سکه بدن

قدر اینکه خانوادت دوست دارن رو بدون🥹❤️

ولی در کل پیش ما اینطوریه حتی اونایی هم که خیلی ثروتمندن این مدل برگزار میکنن که عقد صرفا محضر و یه تعداد خیلی محدودی مهمان(مثلا من برای عقد پسر عمه و دختر عمه و... نمیتونستم برم) و سفره و لباس و آرایشگاه خوب...ولی به جاش برای مراسم عروسی بیشتر خرج میکنن 

ولی در کل پیش ما اینطوریه حتی اونایی هم که خیلی ثروتمندن این مدل برگزار میکنن که عقد صرفا محضر و یه ...

اشتباه کردیم🤦🏻‍♀️ بد هم اشتباه کردیم 

راه برگشتم نداره چون به همه گفتیم 

عو چه خانواده سخت گیری🥹 چه خوب که این همه دوست داشتن نه بابا من خانوادم به ۱۴ تا سکه هم راضی بودن ح ...

ممنون عزیزم 💗خانواده ام چون مخالف بودن اول بعد همسرم قبلش دوست بودیم از روز اول به خانواده ام گفت هر شرطی بزارین قبول دارم هم موقع که با پدرم تنها اومد صحبت کنه گفت هم موقع خواستگاری جلو خانواده اش گفت

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

نمیدونم عروسی رو فعلا از هر چی جشنه حالم به هم میخورهاره بدبخت همه تلاشش رو میکنهبهش گفتم دف و یجی ن ...

ببین انقدر خودت رو آزار نده ... خوبه که به فکر همسرت هستیا ولی بازم به نظرم به خاطر اینکه حالا خانوادت حاضر نیستم یه سریه هزینه را انجام بدن خودت رو بی ارزش نکن .... بلاخره اکثر جاها همه این چیزا با داماه 

ممنون عزیزم 💗خانواده ام چون مخالف بودن اول بعد همسرم قبلش دوست بودیم از روز اول به خانواده ام گفت ه ...

آخی چه گوگولی🥹 ماعم دوست بودیم 

خوشبخت شی عزیزکم

ببین انقدر خودت رو آزار نده ... خوبه که به فکر همسرت هستیا ولی بازم به نظرم به خاطر اینکه حالا خانوا ...

چشم ببینم چی میشه دیگه امید به خدا 

ممنون ازتون