2777
2789

مردم شوهر دارن هی نازشو میکشن منم با شوهرم هر روز جنگ داریم از صبح تا شب بشور بچه داری کن شوهرتم با رفیقاش هفته یبار برن مسافرت بعد بیاد بگه از صبح تا شب میخوری میخوابی دیگه چه حرصی میخورم به این حرفش کمر درد دارم معده درد دارم چشمام سیاهی میره میگم منو ببر دکتر خونمون جنگ میشه که خودت نوبت بگیر برو بعدا فک کن چن سالیه یبارم مسافرت نرفتیم یبار بخواد برام لباس بخره بعدش کلی میکوبه به سرم برا پسرم لباس میخرم سر من میکوبه از دستش خسته شدم بخدا همیشه ام فک میکنه حق با خودشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بهم میگه لباساتو جمع کن برو

چرا از اول ضعف نشون دادی ک اینجوری بخواد رفتار کنه

هیج وقت نباید ب مرد رو داد

پاشو برو تو اتاق 

ببین نه بحث کن ن جنگ دعوا 

فقط فقط بی اهمیت باش نسبت باهاش 

نسبت بهش سرد باش محل نده هر روز آرایش کن ب خودت برس برو خونه پدر مادرت با دوستات برو بیرون با بچت برو پارک 

انگار این آقا وجود نداره 

اگ خواست نزاره بری بگو باشه با بچت بشین کارتون کلا خودتو سرگرم کن تو خونه با یکاری هنری چیزی

کلا مرد های الان دید خوبی به خانم های خانه دار ندارن و سربار میدونن

خانه داری و بچه داری جایگاه و موقعیت برای خانم نسل الان ایجاد نمیکنه باید یه استعداد متفاوت نشون بدی که برای دیگران جذاب باشه