2777
2789

سلام. بعد از ده روز انتظار ماشین ظرفشویی اسنوا به دستمون رسید.یکروز بعدش اومدن برای نصب.وقتی نصب کردن دیدم در ماشین ریگلاژ نیست و کجه. گفتم این چرا اینجوریه؟ گفت ظرف بچین توش خودش صاف میشه:/

بعد از نصب و رفتن تکنسین، ظرف چیدم و روشنش کردم. فقط ۱۰ دقیقه کار کرد و ارور داد. زنگ زدم نمایندگی دوباره تکنسین فرستادن. بعد از اینکه زندگیمو با آب داخل ظرفشویی خیس خالی کرد، گفت یه قطعه ش شکسته. فک کن یعنی از داخل کارخونه قطعه شکسته تحویل مشتری دادن!!!! حالا قراره یا بیان ماشینو تعویض کنن یا هزینه ماشینو عودت بدن. 

بنظر شما چقدر امکان داره هزینه رو عودت بدن؟

من دیگه دلم با مارک اسنوا نیست

دوس دارم پولمو بگیرم برم یه مارک دیگه بخرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنوا افتضاخه دوستم تو لوازم خونگی کار میکنه میگفت یخچال اسنوا ی نفر خرید دو روز بعد زنگ زد گفت رو یخچال موتور نصب نکردن تا این حد اعجوبه اننن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

فکر کنم اینو ببرن یکی جدید بیارن ولی مطمئن شده جدیده و استوک نیست مارکه خوبیه قبلنا الجی خوب بود الا ...

خیلی دلم ال جی میخواد

لباسشوییم ال جیه. ظرفشویی رو ک گذاشتم کنار لباسشویی پشیمون شدم چرا اینم ال جی نگرفتم. اصن کیفیت داد میزنه

پلمپ باشه یا اگه قبول کردن خودت برو تحویل بگیر از نمایندگی

همسرم میگه اینا الان اینو میبرن همون قطعه رو عوض میکنن برامون پس میارن. یه علامتی چیزی بزن روش که مطمئن شی همون قبلی رو برامون نیاورده باشن

خداروشکرولی از اینم در تعجبم چرا یه زنگ نزدن بپرسن محصول به دستتون رسید؟ راضی هستین نیستین...اینقدر ...

ممنون عزیز

استارتر ما از هر مارکی تا حالا خریدیم کسی زنگ نزده بپرسه محصول رسید یا راضی هستید، فقط از طرف شرکت میاند برای نصب 

خداروشکرولی از اینم در تعجبم چرا یه زنگ نزدن بپرسن محصول به دستتون رسید؟ راضی هستین نیستین...اینقدر ...

نه بابا زنگ میزنن راستش خواهرم چند رچز پیش خریده بود چند بار زنگ زدن برای نصب و اینکه راضی بودین یا نه اقایی که اومد نصب کرد باز زنگ زد گفت راضی بودین !؟

خیلی دلم ال جی میخوادلباسشوییم ال جیه. ظرفشویی رو ک گذاشتم کنار لباسشویی پشیمون شدم چرا اینم ال جی ن ...

از بانه برو بگیر من مامانم از بانه سفارش داد یخچال و تلوزیون و لباسشویی و ظرفشویی الجی اوردن بعد خوده نمایندگی اون موقع ها میگفت اینا از مونتاژی که مشهد تو فروشگاها میفروشن خیلیی بهتر و با کیفیت تره