2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا کمک کنین یه کاربر که دوستم بود چند وقت بود نمیومد سایت

با یه کاربری دبگه باهاش دوست بودم که اون کاربریم تعلیق شده 

حالا امرور بهم پبام داده نمیدونه تعلیقم چه کار کنم

با این کاربری هم بهش درخواست دوستی میدم قبول نمیکنه

تاپیک هم نداره براش پیام بزارم

چطوری بهش بگم تعلیقم

نه سالم بود اولین بار عمه شدم واقعا عاشقش بودم ب خانم خدابیامرز داداشم میگفتم میشه من پوشکش عوض کنم در این حد دوسش داشتم پول توجیبی جمع میکردم واسش اسباب بازی میخریدم عروسکایی ک عاشقونه دوسشون داشتم میدادم بهش اونم داغونشون میکرد کلی باهاش بازی می‌کردم تا رفت دانشگاه کلی کمکش میکردم باهاش حرف میزدم میومد خونم از مدرسش واسش غذا می‌پختم گاهی پدرش سر ارث ومیراث با بابام بحثش شد و قهر کردن و پول گرفتن رفتن پسرشون هم ۲۰ سالشه حتی یادی از عمه نمیکنه گاهی حالش می‌پرسیدم سرد جوابم میداد بعدشم گفت بابام گفته با شما حرف نزنم اینم بگم تو مورد ارث و میراث بحث برادرم خواست مداخله کنم گفتم من هیچ دخالتی نمیکنم بابا هرچی بهت داده نوش جونت میخواد بده هم همینطور مال خودشه اختیارش داره فک نکنید من مشکل ساز بودم دلم شکسته واقعا سه تا بچه داره عاشقانه دوسشون دارم ولی اونا مارو دوست ندارن

نه سالم بود اولین بار عمه شدم واقعا عاشقش بودم ب خانم خدابیامرز داداشم میگفتم میشه من پوشکش عوض کنم ...

من دانشجو بودم خواهرم بچه دار شد 

خواهرم شاغل بود 

مامانم یه مغازه کوچیک داشت خرج زندگیمون از اون بود 

بخاطر اینکه مامانم بره مغازه 

خودم بچه داری کردم براش

اما بار ها داخل دعوا بهم گفته تو به اندازه پی پی بچم هم برام ارزش نداری 

خود خواهر زادم الان یازده سالشه 

چند وقت پیش یه چیزی بم گفت (بخاطر بیماریم) خیلی دلم شکست

آخه بخاطر نگه داشتن بچش مجبور بودم خونه نشین شم

نه شغلی نه هدفی هیچ نداشتم 

همونجا بود که از تو خونه موندن دچار بیماری وسواس شدم. 

وااااای خاله شدن حس خوبیه ، فوق العادس ، قربونش بشم😍🤩، منم عمه نمیشم چون داداش ندارم🙃

ایجان خدا نی نی خوشگل خواهرت وبرات نگه داره وان شالله قسمت خودت

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

من فقط بچه خودم رو دوس دارمکه اونم ندارم

بچه خودت که مسلما خیلی شیرینتره اما من واقعا دختر داداشم واندازه دخترهای خودم دوستدارم

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔