2777
2789

امیدوارم همیشه به خوشی باشه ولی خیلیی مامان بابای خوبی داره واقعا هرچی بخوان براش میخرن براش ی 207 صفر گرفتن هرسال میرن مسافرت های خارجی دبی ترکیه و...

تو ایران هر پنجشنبه جمعه بیرون های خفن 

خانواده خیلیییی خوبی داره همشون پایه هستن 

مثلا اول زد تو ی کاری باباش میگفت نمیخوام کمر درد بگیری رفت یچیز دیگع آموزش دید الان زده تو اون کار

کلا هر نوع عملی خواسته انجام دادع کلااااا خیلی همه چی تمومه پدر مادرش خوش اخلاق و مهربونن همه چیز زندگیش عالیه بعد استوری میزاره خدا نمازت همونا بخونن ک همه چی دادی بهشون اخع تو چی کم داری ؟؟؟

ینی هرچی از خوشبختی این دختر بگم کم گفتم 

خوشی اتفاقا به همین چیزاست پول باشه همهههه چی هست 

کلا خبر دارم ازش رابطه خیلی خوبی هم با پارتنرش داره 

فامیلای درجه یککک 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ویژگی ظاهرشه‌ تو که تو زندگیت نیستی

سفر که نشد خوشبختی

شاید واقعا مشکل و غم داره

بعدشم آدمیزاد هیچ وقت از چیزی که داره راضی نیس..

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

💔😔 ایشالا این افراد بمیرن تا حسرت نخوریم ـ

😂😂نه حسرت نیست آنچنان ولی خب مننن میگم کاش خانواده این مال من بود پولشم نیمخواستم 

اینا ویژگی ظاهرشه‌ تو که تو زندگیت نیستیسفر که نشد خوشبختیشاید واقعا مشکل و غم دارهبعدشم آدمیزاد هیچ ...

میگم خبر دارم ازش 

چرا سفر خوشبختی نمیشه ؟وقتی با خانواده اش رفتن سفر همش میرقصن به قلیون کشیدن و...اهنک خوندن و شادی کردنن زنگ میزنه میگه هیچ غمی نداره واقعیتش شایدم داشته یاشه اما خوشی دقیقا همین چیزاست

مشغول به چه کاریه؟

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند