2777
2789

دختر خاله ام خیلیی روضه میره و خودش مراسم داره و عاشق امام حسین...ی بار پارچه سیاه خریده بود لباس محرم بدوزه قسطی پارچه رو برده بود..و ی خانم چادری رفته بود پول پارچخ رو داده بود...و معلوم نبود کی بود اصلا...کسی هم خبر نداشته از این موضوع🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی یه دخترو فراری داد (هردو تو سن خیلی کم)

خانوادش راضی نبودن چون‌دختره سنی مذهب بود بعدش دختره حامله شد باید استراحت میکرد ولی مادرشوهره تو شالیزارا میبردش 

زایمان که کرد خودش مرد و بچش یه دختر گوگولی و خوشگل 

که مادرشوهر و پدرشوهرش بزرگش کردن

شوهرشم فوری یه زن گرفت و بچه دار شد (یه زندگی جدا از بچش)

حالا بعد چندسال عروسی اون دختر بچست با یکی همسن پدرش 

و من خیلی براش ناراحتم💔بیچاره ۱۴سالشه💔

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
یکی یه دخترو فراری داد (هردو تو سن خیلی کم)خانوادش راضی نبودن چون‌دختره سنی مذهب بود بعدش دختره حامل ...

💔💔💔💔💔 کاش با ۱۲۳ تمای بگیرین بگید

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟
دختر خاله ام خیلیی روضه میره و خودش مراسم داره و عاشق امام حسین...ی بار پارچه سیاه خریده بود لباس مح ...

چه جالب ...... من تا حالا تجربه نکردم چنین چیزی 

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟