2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ایشون که اومدن دوستم شروع کرد به قیافشو کج کردن رفتیم سوار ماشینش بشیم گفت خاک تو سرت این چیه خلاصه نشستیم هی به جای من سر بالا جواب پسره رو میداد 

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
خب حالا اول از طرف بگم پسره ی آدم خانواده دار با شخصیت که استاده درس میخونه رو پروژه کار‌میکنه رفیق ...

و سپس

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بعدش منکه تازه داشتم با پسره اوکی میشدم سر ی ربع گفت خب دیگه شما ایشالا دیت دوم یخاتون باز میشه بریم دیگه 

بعد ایشون که اومدن دوستم شروع کرد به قیافشو کج کردن رفتیم سوار ماشینش بشیم گفت خاک تو سرت این چیه خل ...

آها

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

قطره چکونی 🚶‍♀️

بعد ایشون که اومدن دوستم شروع کرد به قیافشو کج کردن رفتیم سوار ماشینش بشیم گفت خاک تو سرت این چیه خل ...

یاد یکی از کلیپای هومن ایرامنش افتادم 😂 تا اینجا که دقیقا شبیه همون بود

ولی دوست‌من به زورررر میگفت بیا با این پسره اوکیت کنم

یعنی اون‌منو از پیش اون پسر با شخصیت کشید آورد پیش اینا...

بعد میگف نه اون پسره خیلی داغون بود..