2777
2789

تا یادم میاد داشتم به خدا التماس میکردم. همیشه گره تو زندگیم بوده. پر از چاله چوله. یکبار نشد از ته دل بخندم . یکبار نشد بدون دغدغه باشم. 

کنکور پر چالش، دانشگاه پر از استرس، ازدواجم وحشتناک، بارداریم و بچه داریم پر از اتفاقای وحشتناک. 

اصلا نمیدونم چرا این همه بلا سر من میاد🤢

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

باز بگم میگن تبلیغ می‌کنه

ولی قانون جذب یاد بگیری همش اوکی میشه

من خودم با قانون جذب اوکی شدم برای همین دلم خواست به کسایی که مثل دیروز خودم بودن کمک کنم

ولی یه عده انگار خودشون نمی‌خوان پیشرفت کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس ن اما هرروز باهاش حرف میزنم یه روز غر یه روز بحث و دعوا یه روز شکر و قربون صدقه 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

باز بگم میگن تبلیغ می‌کنهولی قانون جذب یاد بگیری همش اوکی میشهمن خودم با قانون جذب اوکی شدم برای همی ...

خب شما بفرمایید من چیکار کنم. الان ماشینمون بعد از بیست بار تعمیرگاه رفتن بازم خراب شده. چطور درستش کنم. پولا تموم شد😄

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
التماس ن اما هرروز باهاش حرف میزنم یه روز غر یه روز بحث و دعوا یه روز شکر و قربون صدقه

همش درحال شکر و نذر و التماس و .... هستم

خدا باشه خوبه خودش درست میکنه

خدا هست درست هم کرده ولی نمیدونم چرا نمیزاره من نفس بکشم. تا مشکل قبلی حل میشه بعدیش میاد

فقط نام کاربریش🤣🤣🤣🤣🤣

بخدا این کاربریمو زمانی زدم که توی بارداریم افتادم به خونریزی. اونم ۴ ماهگی🤢

خدا هست درست هم کرده ولی نمیدونم چرا نمیزاره من نفس بکشم. تا مشکل قبلی حل میشه بعدیش میاد

زندگی همینه چالش داره حتی اونی که همه چیش اوکی هست از در دغدغه بودن افسرده میشه. 

راهش اینه عینک چشم هامون را عوض کنیم و برای کوچکترین مسائل شادی کنیم تا غم نیاد.  خدایا شکرت که یک روز جدید داره شزوع میشه نفس میکشم و نیاز به اکسیژن بیمارستانی ندارم