من از ونایی هستم ک بابچه بهم خوش نمیگذره خسته میشم غرنیزنم کوفت میشه بهم. تعجب میکنم ازبعضیاذک بابچه همه جامی رن من کم صبرم واقعا. ولی بدون بچه نفس رااحتتت میکشی واقعا. بچه اولم تا4سالش نشد روضه عزاداری هیچجانرفتم. قبلن هم مجردی میرفتم بچه کوچک نیارن ونگ ونگ میکنن اعصاب آدم خردمیسه
من مجردم البته و واقعا از بچه مدام همراهم باشع بیزارم
الان ک بچه دار شدی, بهتر شدی؟
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرم با بچه های کوچیکش هممممه جا میره غر و دعوا هم زیاد داره اما سخت نمیگیره بهش خیلی خوش میگذره
من نمیتونم یکی از بچه هاشو نیم ساعتم تحمل کنم از بس اذیت میکنه اما خب خودش همه جا باهاش میره از 40 روزگی بچه هاش همش بیرون میره
بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)
خیلی خوبه اینجوری منتهامن سختگیرم. دست خودادمم نیس
منم عین توام راضیم هستم
بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)
ن بابا. کل روزو ب امید اینکه ایناروبخابونم بیام نت گردی وکتاب بخونم واینا سرمیکنم.
وای چقد خوبی🤣🤣❤️
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
قبلن مجردبودم براخودم فیلم میذاشتم جای تخمه لواشک انواع خوردنی های خوشمزه. تواتاق فیلم نگامیمردمم خواهرمم راه نمیدادم چون خیلی حرف میزد. دلم تنگه براتون روزا.