2777
2789

بچه ها کسی اگه فببروکیستیک باشه با لنف نود زیر بغل داشته باشه یعنی سرطان داره؟😭 من دوماه پیش سونو دادم توده های هایپو اکو داشتم یکی سمت راست دو تا سمت چپ یکیشو گفتن ممکن است در زمینه کیست کمپلیکه باشد من تو نت سرچ کردم میگفت باید کمپلیکه نمونه برداری بشه خیلی استرس گرفتم لنف نود سمت چپم هم ۲۱ در ۸ میلیمتر ری اکتیو بود خود سونوگراف گفت ۶ ماه دیگه سونو بده همینجوری پیش جراح عمومی هم رفتم گفت چیزی نیست برو یکسال دیگه اصلا بیا من الان دو سه هفتس سمت چپ زیر بغلم یه غده کشیده حس میکنم که فقط به سمت چپ حرکت میکنه وقتی فشارش میدم و ول میکنم باز برمیگرده سرجاش ولی سمت راستم یه غده بزرگتر و تپل تر هست ک کامل دور انگشتم میچرخه نمیدونم از اول بوده یا من تازه متوجهش شدم یا بخاطر اینه که این سری زیاد دستکاریش کردم در هر صورت هر سری ک سونو میدم همینجوریه و لنف نود چپم ۱۹ و ۲۰ و ۲۱ میله به نظرتون خطرناکه؟ اصلا هم درد نداره و فقط وقتی خیلی دستکاری میکنم انگار سوزن میشه یا ماهیچش درد میگیره یا پوست روش حساس میشه خیلی استرس دارم و خیلی دست کاریش میکنم حس میکنم سمت چپ سفت تره عکس سونوی اخرمو میزارم اینجا کسی تجربه داشته؟

سلام دوست عزیز 

اصلا نگران نباشین .سونوی شما رو خوندم اصلا جای نگرانی نیست مال شما کیسته فقط هر شش ماه یه بار چکاب برین .

من دکتر نیستم ولی به اندازه یه دکتر  متخصص اطلاعات دارم .خودم چهار سال پیش کنسر سینه داشتم همه این اصطلاح ها رو میدونم .چندین ساله تحت درمان هستم .خداروشکر مال شما هیچی نیست .بازم اگه سوالی داشتین در خدمتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز اصلا نگران نباشین .سونوی شما رو خوندم اصلا جای نگرانی نیست مال شما کیسته فقط هر شش ما ...

عزیزم انشاءالله که همیشه تنتون سالم باشه و هیچ مشکلی نداشته باشید تو زندگی 

من کلا خیلی استرسی ام و الان هم دیگه دست نزدم ای دیروی اما مدام استرس دارم و میگم نکنه اون کیست کمپلیکه سمت چپ م مشکلی ایجاد کنه و یوقت بدخیم بشه بخاطر همین غدد لنفاوی چپم ورم کرده باشه و واقعا این افکار ولم نمیکنه

الان چند وقتم هس که سمت کبدم تیر میکشه واقعا دیگه اعصابم نمیکشه همش به خودم استرس میدم و هر سری یه جام درد میکنه هیچ روزی نیست که جاییم درد نگیره😭

تورو خدا یکی جواب منم بده

زیر بغل سمت راستم به کم برامده شده و دردش میزنه به سینم 

مشکل چیه؟؟ باید برم دکتر پوست یا زنان؟؟ 

ینی منم کیست دارم؟؟

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉
از من به شما نصیحت خواهرانه تو رو خدا اصلا تو نت مطالب در خصوص هر نوع بیماری نخونین .چون همه اونا در ...

برای بار دوم هم رفتم پیش جراح عمومی ک غدد لنفاوی زیر بغل چپمو نشون دادم گفت دوماه دیگه همینجوری یه سونو بده با اینکه دوماه دیگه میشه ۴ ماه که سونو دادم.

نمیدونم چرا اینو گفت

گفتم میشه سونو ندم؟گفت خب نده 

اصلا معلوم نبود چی میگفت 

استرس منو فقط بیشتر کرد

شما اهل کدوم شهرین؟برای مشکل سینه باید پیش متخصص توراکس برین

من پیش اینی که رفتم جراح عمومی خیلی معروفی بود تو شهرمون و معاینه پستان هم انجام میداد جراحی هم میکرد همه هم ازش تعریف میکردن اما نمیدونم چرا بهش اعتماد نکردم

من بابل هستم