2777
2789

بچم راه رفتنش یکم غیر طبیعی هست و بیماریش پیشرونده😔هرجامیریم یه جوری نگاش میکنن توخیابون همه میگن چرا اینجوری راه میره بچتو دکترمیبری مشکلش چیه خوب میشه وازاین حرفها😔

حالا خودش بچس نمیدونه مهرمیره مدرسه ولی میترسم مسخره اش کنن چ واکنشی داشته باشه الهی بمیرم واسه قیافه مظلومش وقتی کسی بخواد تحقیرش کنه 😭😭بنظرتون میتونه دخترم اینده اش موفق باشه خیلی باهوشه ولی عضلاتش درگیره بیماری هستن😭😔

توزوخدا ب این شب مقدس ک فرداش رحلت پیامبره قسمتون میدم برای شفای دخترم برای توقف بیماریش دعا کنید توروخدا التماستون میکنم شبی نیست ک من بخاطر بچم اشک نریزم😭😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله آتیش بگیرن اون هایی که معلولین رو مسخره می کنن

مگه بچه خودش خواسته اینطوری باشه.

هلن کلر با اینکه نابینا و ناشنوا بود یک آدم موفق بود

پس بچه شما هم می تونه 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خیلیها بیماری داشتن و موفق بودن فقط بستگی  ب تربیت خانواده داره تو قوی باش وبا اعتماد ب نفس بارش بیار تا کسی جرات نکنه مسخره کنه

بودن ادمای سالمی ک تحقیر شدن و بی اعتماد ب نفس و ب هیچ جا نرسیدن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
یعنی.‌....یجوری قلبم درد گرفت.....یجوری حالم بد شد...........الهی الهی الهی الهییییییییی دخترت سلامت ...

خدانکنه عزیزم خدا بچه هاتو واست حفظ کنه فقط یه مادر میتونه حال منو درک کنه ازدرون هرلحظه میمیرم و زنده میشم فقط بخاطر بچه ام سرپاهستم

بعید میدونم مسخره کنن من خودم خیلی برای پسرم توضیح میدم که ادما و توانایی هاشون متفاوته و نباید همو مسخره کنیم . بهتره با معلمش هم صحبت کنی حواسش باشه که دخترت احساس تنهایی نکنه. دخترت شاید عضلاتش طبیعی نباشه اما مطمینا توانایی های ذهنی بالایی داره که اگه به رشدش کمک کنید انسان مستقل و مفیدی میشه در اینده

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

دختر عمه ام موقع راه رفتن تعادل نداره الان نزدیک سی سالشه مدرسه ام رفت مدرک دیپلم داره  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷