2777
2789
عنوان

مامانم برای همیشه از چشمم افتاد

273 بازدید | 13 پست

از اول هفته بردمش دکتر و خرید حالا فهمیدم میخاد با پول پدرم برای داداشش کار راه بندازه

پدرمم راضی نیست ب من و خواهرم گفت شما اعتراض کنید 

خودش مخالفت اعلام کرد گفت پول نمیدم 

ماهم اعتراض کردیم مامانم خود زنی کرد بعدش پوشید از خونه بره به من و خواهرم بعد از این همه سال من ۲۲ سالمه و خواهرمم سنش کم نیست بچه داره فحش داد بخاطر برادرش ب پدرمم گفت برای برادرم کار راه نندازی طلاق میگیرم با دخترات زندگی کن

من و خواهرمو نفرین کرد حتی گفت شیرم حرومتون چون گفتیم برو با پول خودت برای برادرت کار راه بنداز ن پول بابامون 

عمیقا حس میکنم مادر ندارم البته این چشمه ای رفتارهای مادرمه

داییتون داره مخ مامانتو میزنه نزارین باهاش تماس بگیره یا پیشش بره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتون ساده است نه بنظرم شما ندین کار اشتباهیه چرا شما بدین؟ بره از یجا دیگه قرض بگیره کار راه بندازه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
قرض نمیخاد برای خودش میخاد معتاد له هست

به هیچ وجهه اصلا نزار بقول ی کاربر اینجا مخ مامانتو زده داییت اعتراض کنید

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●