2777
2789

احساس میکنم دوستای بهتری داشتم واستقلال بودم خیلی خوبه خوابگاهی هارو که میبینم ولی خب قبول نشدم این وابستگی به مامان بابام داره خفم میکنه خستم دیگه ....

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد دانشگاه برو بگرد با بچه ها ، یا یه کار پاره وقت پیدا کن ،شبا برای خوابیدن برو خونه

خب همین دیگه دوستی ندارم یکی دوتا اونم نه صمیمی 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خب همین دیگه دوستی ندارم یکی دوتا اونم نه صمیمی

خب با همونا برنامه بچین برید بیرون ، یا مثلا تو گروه بنویسید ما قراره بریم فلان جا اگه میخواین باهامون بیاین بالاخره چند نفر اوکی میدن همگی باهم میرید 

من خوابگاهی ام آره مثلا با دوست صمیمی ام هر روز بیرون میریم ولی دورهمی شاید دو هفته یه بار بریم دیگه نهایتا هفته ای یه بار ، به نظرم با بچه های خوابگاهی اوکی بشو تا اگه خواستن برن بیرون بهت خبر بدن

من رفتماونجوری هام ک فکر میکنی نیستاگ شهر بزرگ و برخورداری زندگی میکنی یا همونجا برو دانشگاه یا برو ...

خب شیرازم آزاد شهر خودم میرم ولی دلم رفیقای پایه میخواد تاحالا تو دانشگاه جز در حد همون دانشگاه نتونستم پیدا کنم انگار شده برام خلا

معجزه خود تویی ...🩵🌱

دانشگاه شهر دور خوب نیست هم تو اون شهر غریبی هم کم کم انگار با شهر خودت غریبه میشی من دوست نداشتم

خیلیا ولی خاطرات خوبی دارن وابستگی به خانواده هم مضخرفه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خب با همونا برنامه بچین برید بیرون ، یا مثلا تو گروه بنویسید ما قراره بریم فلان جا اگه میخواین باهام ...

خب من که خوابگاهی نیستم بعد همش حس میکنم دیره البته من یه سری شرایط داشتم مثلا یک ترم مرخصی گرفتم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خب من که خوابگاهی نیستم بعد همش حس میکنم دیره البته من یه سری شرایط داشتم مثلا یک ترم مرخصی گرفتم

فرقی نداره با همون بچه ها بعد کلاس پیشنهاد بده برید یه کافه ای جایی ، یا تو که بومی هستی یه جای قشنگاز شهرتون رو معرفی کن بگو بیاین

فرقی نداره با همون بچه ها بعد کلاس پیشنهاد بده برید یه کافه ای جایی ، یا تو که بومی هستی یه جای قشنگ ...

البته میگم دو سه تا دوست دارم در حد همون دانشگاه مشکل اینه خیلی پررو نیستم🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خب شیرازم آزاد شهر خودم میرم ولی دلم رفیقای پایه میخواد تاحالا تو دانشگاه جز در حد همون دانشگاه نتون ...

دانشگاه رفیق خوب سخت پیدا میشه

اگ پیدا کردی ک خی خیلی هم عالی اگ هم نه ک مهم نی چون خیلی ها اینشکلی اند در حد همکلاسی ساده