2777
2789

من میخوام پشت بمونم بنظرتون با توجه ب اینکه ترمیم تک درس برداشته شده و آخرین نمره ثبت میشه دوازدهم و یازدهم ترمیم کنم یا نه؟

(((دوازدهم)))

دینی ۱۹.۷۵

فارسی ۱۹.۵ 

ریاضی ۱۹.۵

شیمی ۱۹.۲۵

فیزیک ۱۹

سلامت ۱۹

عربی ۱۸

زیست ۱۷.۵

هویت ۱۷.۲۵

زبان ۱۶

(((یازدهم)))

زیست ۱۷.۷۵

فارسی ۱۷.۷۵

عربی ۱۹.۲۵

دینی ۱۹.۲۵

شیمی ۱۶.۲۵

زبان ۱۴

جآن چ میدانست از دنیا چ خواهد کشید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمره های زیر ۱۹ تو ترمیم بزن اگر حس می‌کنی کمه و وقت داری زیر ۱۹/۵ رو ترمیم بزن

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نمره های زیر ۱۹ تو ترمیم بزن اگر حس می‌کنی کمه و وقت داری زیر ۱۹/۵ رو ترمیم بزن

نمیشه آخه شرطش گذاشتن کل دروس وگرنه همین کارو میکردم

جآن چ میدانست از دنیا چ خواهد کشید...

بخاطر این میگم ک میگن سال بعد نمراتت تراز کمی میدن و نمره همون سال تراز خوبی میده

اینو که نمیشه پیشبینی کرد چون تراز بستگی به سختی سوالا و عملکرد بقیه داره

اللهم عجل لولیک الفرج✨

نمیشه آخه شرطش گذاشتن کل دروس وگرنه همین کارو میکردم

عه چه بد شد که پس کلشو ترمیم بزن که پشیمون نشی سخته ولی چه میشه کرد

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂