2777
2789
عنوان

تعویض اسم

290 بازدید | 31 پست

من اسمم ریشه فارسیه میخوام عوض کنم یه اسم کردی بزارم برای ۱۸ سالگی به بعد میخوام ببینم شرایطش چیه چیکار باید کنم اول کجا مراجعه کنم؟کسی تجربه ای داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسمم عربیه و مذهبی و سخت عوض میکنن فعلا یکی رو تو ثبت احوال پیدا کردیم بعد محرم حرف بزنیم برای تغ ...

بنظرت اسم من مذهبی نیست اخه گوگل سرچ کردم فارسی بود نمدونممم

بنظرت اسم من مذهبی نیست اخه گوگل سرچ کردم فارسی بود نمدونممم

نمیدونم راحت تر عوض میکنن فاطمه و زهرا و علی و محمد و...  ایم سبک اسما تغییر شون سخت قانونی نمیشه مگر اشنا و پارتی داشته باشی قانونی هم چندماه طول میکشه دادگاه داره و باید قاضی نامه بده یا خودت بری یاهم وکیل بگیری 

اسم شما فکر نکنم نیاز به اجازه دادگاه داشته باشه همون ثبت احوال باید برید ببینید چی میگن بالای ۱۸ سال خودت باید اقدام کنی زیر ۱۸ سال والدین 

نمیدونم راحت تر عوض میکنن فاطمه و زهرا و علی و محمد و... ایم سبک اسما تغییر شون سخت قانونی نمیشه مگ ...

من چون تازه شناسنامه عوض کردم وایسادم ۱۸ سالگی بعد کنکور فقط نیاز به استشهادیه هستش؟

اسی اسمت خیلی ناز و لطیفه عوض نکنننناتفاقا چندوقت پیش یکی تاپیک زده بود میخواست اسمشو عوض کنه بذاره ...

خیلی مسخره میکنن از بچگی یکی میگفت ببخشید دوگانه یکی میگفت سه گانه یکی میگفت یگان ویژه اصن از اسمم متنفر شدم

من چون تازه شناسنامه عوض کردم وایسادم ۱۸ سالگی بعد کنکور فقط نیاز به استشهادیه هستش؟

نمیدونم حقیقتا هنوز اقدام نکردم و با طرف حرف نزدیم فعلا مسافرته بیاد صحبت کنیم اگر خواستی بهت میگم همین تاپیک یا درخواست بده که فراموش نکنم 

البته اسم من مذهبی و سخته یه طور معمول از ثبت احوال و قانونی نمیشه ما میخوایم ببینیم طرف قبول میکنه یا نه 

خیلی مسخره میکنن از بچگی یکی میگفت ببخشید دوگانه یکی میگفت سه گانه یکی میگفت یگان ویژه اصن از اسمم م ...

ببین هرچی بذاری کسی که بخواد مسخره کنه اینکارو میکنه مطمئن باش

باور کن اکثر اسمایی که اطرافم شنیدم حداقل یه بار مسخره شدن

حالا اونا چه از رو شوخی بگن چه قصدشون تمسخر باشه تو که نباید از اسم قشنگت متنفر بشی و دردسرهای تعویض اسمو به جون بخری

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن