2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دماغت عمل میخواد 😝لبای جمع و جور داری رنگ پوستت گندمی یه دختر احساساتی مجرد اکسسوری پسند

منمممم بگو پسسسس

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

دماغت عمل میخواد 😝لبای جمع و جور داری رنگ پوستت گندمی یه دختر احساساتی مجرد اکسسوری پسند

اخری رو نمیدونم 

اولی خیلی درسته 😂😂😂

عمل میکنم حالا؟ کی؟خانواده اجازه نمیدن😂

ینظرت اونکه تو ذهنمه کی پیام میده ؟

الاغ بی دندون هستی ؟ 😝

فعککک نعکنم

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

کمی افسردگی داری. سنت بین 16تا19 هست حس میکنم 17 یا15🤭موی کوتاه

سنم غلطه بقیه درسته 

۲۰سالمه  ولی خب بعضیا میگن ک کمتر میزنم 

ینظرت اونکه تو ذهنمه کی پیام میده ؟

منو مسخره خودش کرده ،کی کامل ارتباطمون قطع میشه ؟یا درست میشع ؟

سنم غلطه بقیه درسته ۲۰سالمه ولی خب بعضیا میگن ک کمتر میزنم ینظرت اونکه تو ذهنمه کی پیام میده ؟منو م ...

خودت باید تمومش کنی حتی برگرده رابطه درستی نمیشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه